kampan Opublikowano 31 Lipca 2018 Autor Opublikowano 31 Lipca 2018 Dzien 33 Panny juz w wiekszym boxie. Niestety nastal maly problem. Podczas nieobecnosci zostawilem sloiki z suszem na balkonie. Jako ze temp mam teraz powyzej 30 codziennie , to mi poplesnialy. Zatem zmiana planow i od jutra wlaczam flow. Swiezy nawoz dzisiaj zrobiony oraz kupiony napowietrzacz do zbiornika. Bardzo sie rozkraczyly , panel wisi na wysokosci 50 cm oraz ida na pelna moc generujac ok 31000 lumenow. Zalozylem nowy filtr 150m3 przy wentylatorze 220m3. Mysle jednak ze nie bedzie problemow bo i tak oszukuja z wydajnoscia. No i plus rura co juz spowalnia przepust.
Macky Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 O 31.07.2018 o 20:58, kampan napisał: Zalozylem nowy filtr 150m3 przy wentylatorze 220m3. Mysle jednak ze nie bedzie problemow bo i tak oszukuja z wydajnoscia. No i plus rura co juz spowalnia przepust. w innym wypadku nie będzie filtrował jak należy i/lub szybciej się zużyje, przy takiej ilości roślin też bym się tym nie martwił Materiału szkoda, nie był dokładnie wysuszony, poza tym curring przez pierwsze tygodnie to wietrzenie słoików bardzo często.
Dobry Człowiek Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Ładnie odbiły przyrost zajebisty no i zdrowizna jakie EC i PH teraz masz ?
kampan Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2018 37 dzien 4 dzien flow PH 5.8 EC1.6 Ponaginalem je troche , zeby wiecej swiatla dostaly bo bardzo pokrzaczone po tych fim i top. Zaznaczam ze box 80x80. Citizeny na full moc i daja czadu. Ten mniejszy filtr filtruje lepiej niz ten stary. Pozdrowionka i w planach kolejny grow. Pestek jeszcze nie wybralem , ale pewnie bedzie sativa dla mnie i indica dla kobiety.
Gucio Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 ladnie wygladaja :) spryskane czyms czy wilgotnosc taka wysoka ze woda osadza sie na lisciach?
kampan Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2018 42 minuty temu, Gucio napisał: ladnie wygladaja spryskane czyms czy wilgotnosc taka wysoka ze woda osadza sie na lisciach? Spryskuje je czasami woda. Troche sucho od ledow sie robi. Wilgotnosc w namiocie ok 33% 58 minut temu, Dobry Człowiek napisał: Jest bardzo dobrze No nie ? A takie male byly po trzech tygodniach
Dobry Człowiek Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 2 minuty temu, kampan napisał: No nie ? A takie male byly po trzech tygodniach Ale jakie miały warunki a jakie mają
Pasjonista Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Tak czy inaczej , zastanawiało mnie to że musisz mało popalać jak zbiory z ostatniego grow maiałyby Wam starczyć na tak długo. Jest moc . Miło popatrzeć jak idzie bezproblemowo !!!! Mam nadzieje ,że u mnie też tak będzie w nowym Grow !! Pozdro
Recommended Posts