Rysiu Opublikowano 27 Lipca 2018 Autor Opublikowano 27 Lipca 2018 Ten ma za mało witamin chyba. Najszybciej rośnie i chyba najszybciej wysysa z ziemi. Następne podlanie dostaną porządną dawkę nawozów.
Dobry Człowiek Opublikowano 27 Lipca 2018 Opublikowano 27 Lipca 2018 No działaj choć ja stawiam na złe PH Ale sprawdz czy po podaniu papu będą zmiany no i zrób foto w normalnym świetle ogólnie fajny grow A jak masz zamiar siatkę zapodać to już je naginaj by odrosty dostały światła i się troszkę powyciągały z fartem
Rysiu Opublikowano 27 Lipca 2018 Autor Opublikowano 27 Lipca 2018 Ph raczej nie. Wtedy wszystkie by tak miały.
Dobry Człowiek Opublikowano 27 Lipca 2018 Opublikowano 27 Lipca 2018 4 minuty temu, Rysiu napisał: Ph raczej nie. Wtedy wszystkie by tak miały. 3 szt to mają jedzenie raczej nie bo ładne kolory problem był w 2 tyg może w 3 nowe odrosty zdrowe czasem przy przesadzaniu bryła korzeniowa dostaje po dupie i tez takie objawy są ale ty odrazu do docelowych dałeś więc ten problem odpada
Rysiu Opublikowano 27 Lipca 2018 Autor Opublikowano 27 Lipca 2018 Nie są jeszcze w docelowych. A z ph nigdy nie miałem problemu. Mam zajebistą wodę w kranie. Nie raz podlewałem bezpośrednuo z kranu nie odstaną wodą i nic
Dobry Człowiek Opublikowano 27 Lipca 2018 Opublikowano 27 Lipca 2018 No to trzeba szukac problemu zapodaj dobre papu i będziemy zerkac
Rysiu Opublikowano 31 Lipca 2018 Autor Opublikowano 31 Lipca 2018 Heja. A no jakoś idzie, tylko czasu brak. Nie mam kiedy ich przesadzić do większego boxa i doniczek. Nie mam czasu latać za ta siatką. Nawet podlać ich nie miałem kiedy i wczoraj jak zajrzałem do boksa to oklapnięte wszystkie. Za to jakoś udało mi się znaleźć czas na zrobienie haszu W sobotę go przetestuję. Wyszło 15g z około 100g ziółka. Nie wiem czy to dużo czy mało, ale cieszę się że jest. Haszu z 15 lat nie paliłem, więc w sobotę sobie poużywam A z materiału który został po robieniu haszu myślałem żeby masło zrobić. Jest tam jeszcze trochę żywicy która nie chciała odpaść. Albo jeszcze raz to przemrożę i spróbuję jeszcze trochę haszu uzyskać, chociaż wydaje mi się, ze już nic nie odpadnie. Zobaczymy.
Macky Opublikowano 31 Lipca 2018 Opublikowano 31 Lipca 2018 Masło to piękna sprawa, jak braknie palenia to zawsze można wrzucić ciasteczko czy gorącą czekoladę i jest malinowo
Recommended Posts