Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

No działaj choć ja stawiam na złe PH Ale sprawdz czy po podaniu papu będą zmiany no i zrób foto w normalnym świetle ogólnie fajny grow A jak masz zamiar siatkę zapodać to już je naginaj by odrosty dostały światła i się troszkę powyciągały z fartem

Opublikowano
4 minuty temu, Rysiu napisał:

Ph raczej nie. Wtedy wszystkie by tak miały.

3 szt to mają jedzenie raczej nie bo ładne kolory problem był w 2 tyg może w 3 nowe odrosty zdrowe czasem przy przesadzaniu bryła korzeniowa dostaje po dupie i tez takie objawy są ale ty odrazu do docelowych dałeś więc ten problem odpada

Opublikowano

Nie są jeszcze w docelowych. A z ph nigdy nie miałem problemu. Mam zajebistą wodę w kranie. Nie raz podlewałem bezpośrednuo z kranu nie odstaną wodą i nic 

Opublikowano

Heja. A no jakoś idzie, tylko czasu brak. Nie mam kiedy ich przesadzić do większego boxa i doniczek. Nie mam czasu latać za ta siatką. Nawet podlać ich nie miałem kiedy i wczoraj jak zajrzałem do boksa to oklapnięte wszystkie. Za to jakoś udało mi się znaleźć czas na zrobienie haszu :) W sobotę go przetestuję. Wyszło 15g z około 100g ziółka. Nie wiem czy to dużo czy mało, ale cieszę się że jest. Haszu z 15 lat nie paliłem, więc w sobotę sobie poużywam :) A z materiału który został po robieniu haszu myślałem żeby masło zrobić. Jest tam jeszcze trochę żywicy która nie chciała odpaść. Albo jeszcze raz to przemrożę i spróbuję jeszcze trochę haszu uzyskać, chociaż wydaje mi się, ze już nic nie odpadnie. Zobaczymy.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+