Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

No na razie bez problemów. A co do hazea, to miałeś Vito rację. Już skubany jest wyższy od innych o prawie 1/3. Kusi mnie żeby siatki spróbować w tym growie. Muszę tylko podpatrzeć jakiś sprytny patent na siatkę.

Opublikowano

Już mam patenta na siatkę. Rurki plastikowe od przewodów elektrycznych jako obramowanie. Połaczone kolankami pp. A siatka z castoramy ogrodnicza nylonowa o oczkach 5x5cm.  Może wyjdzie ładne see of green :) czy jakoś tak.

Opublikowano
3 godziny temu, Rysiu napisał:

Już mam patenta na siatkę. Rurki plastikowe od przewodów elektrycznych jako obramowanie. Połaczone kolankami pp. A siatka z castoramy ogrodnicza nylonowa o oczkach 5x5cm.  Może wyjdzie ładne see of green :) czy jakoś tak.

Screen of Green-SCROG (siatka i wiele topów z każdej rośliny, długi weg) .

See of Green - SOG (wiele roślin o jednym głównym szczycie, krótki weg)

Jest progres ?

Opublikowano

Plan jest taki. Do 28 dnia weg, czyli do wtorku. Potem przesadzanie do 5l donic i zmiana boxa i światła na 12h. Przez ten czas zanim zakwitną będę je rozkładał pod siatką. Taki plan. Jak wyjdzie zobaczymy.

Opublikowano

No to 28 dni wega pękło. Dzisiaj 3 dzień jak lecą 12/12. Nadal w starym boksie. Siatki jeszcze nie dostałem. Podlane tylko raz growem. Ostatnie dwa podlania sama woda.

d31.jpg.e7d223a47f30b2f7d8b1cb69b786b811.jpg

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+