fazawzrostu Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2018 1 minutę temu, Miś napisał: No ładnie, szczyty kierować tam gdzie pusto i będzie dobrze starałem się brać wszystkie szczyty w jedno miejsce żeby dać szansę jeszcze tym małym
Pasjonista Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 pomysl moze nad jakas decha ,ktora dasz wyzej by wiecej miejsca mialy laski.Potencjal maja jak wszystko idzie ok.Szkoda by sie tam w tej dziurze sciskaly.Mnie martwi jedna rzecz jak rozwiazales problem z drzwiami i czy laskom nie przedostaje sie swiatlo do srodka jak maja ciemnie?
fazawzrostu Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2018 (edytowane) 8 godzin temu, Pasjonista napisał: pomysl moze nad jakas decha ,ktora dasz wyzej by wiecej miejsca mialy laski.Potencjal maja jak wszystko idzie ok.Szkoda by sie tam w tej dziurze sciskaly.Mnie martwi jedna rzecz jak rozwiazales problem z drzwiami i czy laskom nie przedostaje sie swiatlo do srodka jak maja ciemnie? po prostu zamykam szafę i jest ciemno a świeże powietrze i tak dostają dziś wieczorem jak zapalę lampkę to pomyślę o tym żeby walnąć tam dechę i rozłożę je szerzej Edytowane 18 Kwietnia 2018 przez fazawzrostu
fazawzrostu Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2018 (edytowane) Początek 9-go dnia flo . Czyli nadal indukcja .... Dodaję fotkę po podlaniu samą wodą i ustawieniu ich na desce Przyglądałem się roślinkom i chyba już widziałem włoska, ale tego nie jestem pewien Poczekamy , zobaczymy Edytowane 19 Kwietnia 2018 przez fazawzrostu
Pasjonista Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Oj jak zakwitnie to szafe rozwali. Widac moc podpowiedzi uczestnikow imprezy ;-)
fazawzrostu Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2018 55 minut temu, Pasjonista napisał: Oj jak zakwitnie to szafe rozwali. Widac moc podpowiedzi uczestnikow imprezy ;-) hahah nono , mam nadzieję na topy jak kegi
Dobry Człowiek Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Ładnie to zaczyna wyglądać staraj sie utrzymać szczyty na tej samej wysokości Dużo światła idzie się je**ć oklej to czymś białym zobaczysz róznice nie tylko wizualnie ale i na plonie Z fartem do mety
fazawzrostu Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2018 54 minuty temu, Dobry Człowiek napisał: Ładnie to zaczyna wyglądać staraj sie utrzymać szczyty na tej samej wysokości Dużo światła idzie się je**ć oklej to czymś białym zobaczysz róznice nie tylko wizualnie ale i na plonie Z fartem do mety Teraz niech juz rosna tylko w gore juz nic nie podciagam i nie uwiazuje. Wiem tam wlasnie kawaleczek zostal nie obklejony bo mi braklo folii, dzis naprawie Mysle czy by przy nastepnym podlaniu nie dac im juz ok. 20-30% dawki nawozow na flo, moze im brakuje bodzca do kwitniecia
Dobry Człowiek Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 O 20.04.2018 o 14:24, fazawzrostu napisał: Teraz niech juz rosna tylko w gore juz nic nie podciagam i nie uwiazuje. Wiem tam wlasnie kawaleczek zostal nie obklejony bo mi braklo folii, dzis naprawie Mysle czy by przy nastepnym podlaniu nie dac im juz ok. 20-30% dawki nawozow na flo, moze im brakuje bodzca do kwitniecia Wstrzymaj się jeszcze z tym nawozem niczego im nie brakuje. Na spokojnie może za tydzień
Recommended Posts