fazawzrostu Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Dodaję nowe fotki Jedną z roślin niechcący uszkodziłem (lewy dolny róg) , oderwałem dwa listki :C ale chyba nic się nie stanie niewiadome urosły jak szalone , a małe już zaczynają pachnieć ^^ poza tym bez zmian : 18/6 , podlewane przedwczoraj
mariola Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Uda się. Warto tez zainwestowac w test kropelkowy do mierzenia ph wody, groszowe sprawy
Miś Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 (edytowane) No popatrz jak poszły Jak robisz LST, to nie łap łodygi tak nisko pierwszym sznurkiem, bo plant się wala po ziemi, trzeba go nagiąć, a nie położyć Edytowane 6 Kwietnia 2018 przez Miś
fazawzrostu Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2018 O 6.04.2018 o 21:24, Miś napisał: No popatrz jak poszły Jak robisz LST, to nie łap łodygi tak nisko pierwszym sznurkiem, bo plant się wala po ziemi, trzeba go nagiąć, a nie położyć Teraz to juz chyba za pozno, no nie? Czy da sie cos jeszcze z tym zrobic?
fazawzrostu Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2018 O 6.04.2018 o 19:51, mariola napisał: Uda się. Warto tez zainwestowac w test kropelkowy do mierzenia ph wody, groszowe sprawy Dzieki wielkie, chyba tak zrobie mierzyc wode wyplywajaca ze spodu doniczki?
mariola Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 12 godzin temu, fazawzrostu napisał: Dzieki wielkie, chyba tak zrobie mierzyc wode wyplywajaca ze spodu doniczki? Mierz ph wody którą podlewasz, jezeli uzywasz nawozow to mierz ph po ich dodaniu. Oczywiscie wode wyplywaca z doniczki rowniez warto kontrolowac, aby sprawdzić jakie ph ma aktualnie gleba. W celu obnizenia ph wody, ja używam soku z cytryny, bardziej doswiadczeni growerzy uzywaja specjalnych plynow z grow shopu W zaleznosci od fazy wzrostu powinno sie podawac inne ph, w celu lepszego przyswajania danych pierwiastkow, ja trzymam sie po prostu zalecen z mojego ph miernika, czyli zawsze podlewam z ph między 5 i 6.5. Pozdrawiam
fazawzrostu Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2018 41 minut temu, mariola napisał: Mierz ph wody którą podlewasz, jezeli uzywasz nawozow to mierz ph po ich dodaniu. Oczywiscie wode wyplywaca z doniczki rowniez warto kontrolowac, aby sprawdzić jakie ph ma aktualnie gleba. W celu obnizenia ph wody, ja używam soku z cytryny, bardziej doswiadczeni growerzy uzywaja specjalnych plynow z grow shopu W zaleznosci od fazy wzrostu powinno sie podawac inne ph, w celu lepszego przyswajania danych pierwiastkow, ja trzymam sie po prostu zalecen z mojego ph miernika, czyli zawsze podlewam z ph między 5 i 6.5. Pozdrawiam ~ ksh ksh ~ przyjąłem !
fazawzrostu Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) 26 dzień weg cały czas leję tylko wodą cykl niezmienny 18/6 pociechy rosną powolutku . Proszę o poradę czy one już indukują czy mi się tylko wydaje ? Dodaję foty ,pozdro Edytowane 10 Kwietnia 2018 przez fazawzrostu
fazawzrostu Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Dodaję fotki w świetle dziennym jednej z moich pociech
Recommended Posts