Dobry Człowiek Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Dawaj upa Pasjo bo tam z wysokością może być ciężko a 3 dni zleciały ciekawi mnie twój ogródek co tam się zmieniło? jakie plany na następny tydzień?
Pasjonista Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Opublikowano 26 Marca 2018 @Dobry Czlowiek juz powoli szukam rozwiazania. ;-)
Pasjonista Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Opublikowano 26 Marca 2018 Dzien uprawy 22 Pozaslanialem pojemniki workami do smieci ,-) powiedzmy ze zrobilem to tak "na sztuke" . Ciezko z wysokoscia moze byc ,ale nie ida mocno do gory bardziej w szerz . Mam nadzieje ze sie da rade , a jak nie to zmiana szafki. Pozdro
Dobry Człowiek Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 Ładnie zdrowo z tym wiatraczkiem coś tam pomyśl i chyba o zmianie szafeczki na szafę hehe pozdro
Pasjonista Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Opublikowano 28 Marca 2018 @Dobry Czlowiek dzieki za dobre slowo. Mam miejsce - wneka w duzej szafie 65-40-i wysokosc jaka chce, ale namiot tez jest w planach 0.36m2 .
Pasjonista Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Opublikowano 28 Marca 2018 Dzien uprawy 24 Naginania . Masakra Klony maja po 3 glowne szczyty i fajnie sie krzacza . Z tym rewegiem to wyszlo tak ze sie pogubilem kiedy to kwitnie , ale dzisiaj z nowych szczytow wlochy wychodza. Licze Dzien Flo 1
Dobry Człowiek Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 Ja bym siate zapodał i ładnie to rozprowadził kolego, Do każdej donicy stelaż zrobił by można było to wyciągnąć jak by co nawet położyć siatke i obciążenie tak by na każdej z donic została na stałe coś w tym stylu
Pasjonista Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Dzien uprawy 32 Dzien flo 8 Poprzestawiane Wieksza pani wyladowala w : Wneka w szafie 65-40-137 cob cree Mniejsza zostala w szafie z Led Ufo 90W Monster Crooping doprowadzil do tego , ze planty poszly w boki i maja bardzo duzo odgalezien dostaly po LST . Lodygi robia sie fioletowe , takze w planach dziurki od spodu i podleje je enzymami. Zaczne mierzyc ph i jakies koksy.
Dobry Człowiek Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Elegancko idą teraz jak każda ma swoje słonko i miejsce pokażą potencjał
Pasjonista Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2018 @Dobry Człowiek dzieki za dobre slowo .Odmiana ze srednim plonem, ale ten Monster Cropping to ciekawy sposob na lepszy plon. Klony zapierdalaja , ze nigdy wczesniej czegos takiego nie widzialem. Polecam . Pozdro
Recommended Posts