Gość Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Ry23 - Uliczny Flowklor WSRH - Unhuman Mixtape RR Brygada - Super Moc Grubson - ORS
berylium Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Shpongle - Divine Moments Of Truth (Boskie Chwile Prawdy)
Ronaldo Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Kaliber 44 - PsychodelaPewnie wiekszosc zna. Zajebisty kawalek.
berylium Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Alexsandro Da Silva - Use Another Pass *odtwarzać tylko na dobrym sprzęcie z dobrymi basami
murzyn1 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Teraz ma wyjść jeszcze solo Słonia i Palucha a po za tym jeszcze aifamy nagrywaja plyte znowu
afia Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 26.02.10 O.S.T.R-Tylko dla dorosłych
Młody Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Nowy mixtape PROSTO się szykuje ;] nic tylko czekać "Jestem swój"/ "I żeby było normalnie" z Prosto Mixtape 600V
Hans_89 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Na myśl przychodzą mi teraz 3 kawałki ( jest ich duuuuuuuuuużo więcej). Niosą ze sobą sporą dawkę emocji i gdy znajdujemy się w odpowiednim stanie umysłu ( ) pobudzają wyobraźnię tak, jak nie przymierzając kilogram LSD zaplikowany każdą z możliwych dróg w czasie krótszym niż wymówienie słowa palonko. - Muzyka Vivaldiego w wykonaniu Ankh. Na ostrej bani można niemal dotknąć ręką dźwięków z głośnika KAT - purpurowe gody - kolega kiedyś to puścił na bańce. Trochę poryta, ale po kilkukrotnym przesłuchaniu doszedłem do wniosku, że wymiata i wciska w fotel z siłą taką jak F-16 po włączeniu podwójnego dopalacza. Cały utwór ocieka tajemniczością i mistycyzmem, choć niektórym może wydać się śmieszny, a niektórych obrazić. Podstawą są tu dobre głośniki i nie żałować przeżyć muzyczno-akustycznych sąsiadom i pierdolnąć głośność na fulla, podkręcając basy na maxa. Jeżeli ktoś zna muzykę podobną do tej, którą tu sprezentowałem, jest uprzejmie proszony o zamieszczenie linków w tym temacie. Pozdrawiam!
MNY Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 łysonżi - maria joanna - dobre na rozkminy Evidence - Chase The Clouds Away - lajtowa nuta na chill ; )
Mechu Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Rammstein - Tier Ostatnio ten kawałek strasznie wpadł mi w ucho
Recommended Posts