![nasiona marihuany thc-thc](https://trawka.org/banery/thc-thc.gif)
![seedbay](https://trawka.org/banery/seedbay.jpg)
Panel Led Grow 150W CITIZEN clu058 3.500K 3xAuto Night Queen 1 grow świeżaczyna zapraszam serdecznie
-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Odwrócone7iedem · Opublikowano
To był trzeci raz, gdy spróbowałem grzybów. Z kumplem wrzuciliśmy po około 4g McKennaii. To, co przeżyłem, było obłędne. Na początku wszystko wydawało się normalne—dużo śmiechu, niesamowity chillout, fantastyczne kolory. Ściany w moim mieszkaniu jeszcze nigdy nie były tak białe. Gdy zamykałem oczy, widziałem pulsujące fraktale, mieniące się każdym możliwym odcieniem. Po około 1–1,5 godziny poczułem nieodpartą potrzebę wyjścia. Kumpel wciąż chillował na łóżku, więc narzuciłem kurtkę i ruszyłem na spacer. Do dziś nie wiem, dokąd zaszła moja fizyczna forma, ale w pewnym momencie całkowicie straciłem kontakt z rzeczywistością. Znalazłem się w przestrzeni otoczonej błękitnym lodem. Chłód przypominał miliardy ostrzy sunących w powietrzu, które rozcinały moje ciało, lecz nie czułem bólu ani zimna. Spojrzałem na swoje dłonie—były ogromne, pradawne, naznaczone śladami niezliczonych zmagań. Moje szerokie, włochate przedramiona oplatały kajdany, ozdobione runami. Wrzasnąłem z całych sił, po raz pierwszy czując prawdziwą moc i gniew. Wiedziałem już, że jestem w niewoli. Obudziłem się—jako nordycki bóg. Diabole—tak je wtedy nazwałem—brązowe, włochate istoty, które trzymały mnie w kajdanach, uciekły w popłochu na widok mojego przebudzenia. Czułem smród ich strachu, przesączający się z trzewi, gdy tylko uniosłem wzrok, jak na boga przystało. Mozolnie, po tysiącleciach niewoli, zacząłem zrywać ciężkie, wykute kajdany, przeklinając w starej mowie. Z każdą chwilą opadałem jednak z sił—moja boska forma słabła, gdy moje ciało budziło się tutaj, w świecie fizycznym. Diabole rzuciły się na mnie, zaciskając kajdany jeszcze mocniej. Walczyłem, ale ich ciemna magia mnie pochłaniała. Powoli otworzyłem oczy. Siedziałem na ławce. Była 2:30 w nocy. Najdziwniejsze było to, że do dziś jestem pewien—gdybym tam został, umarłbym w naszym świecie. Krótka refleksja: Biorąc pod uwagę powyższe przeżycie, wiem że nie był to zwykły trip. Nie chodzi tylko i wyłącznie o to co się tam działo i czego doświadczyłem. Słuchajcie - ja ku... byłem w innym świecie, tym równoległym, który jest tak samo realny, prawdziwy jak nasz. Mam taką teorię—żyjemy tu, w naszym świecie, ale obok niego istnieją setki, tysiące, a może nawet miliony światów równoległych. Być może możemy do nich wejść, choć nie wiem jeszcze jak... a może już wiem.Wierzę, że śmierć nie istnieje w dosłownym znaczeniu, tak jak ją pojmujemy. To nie koniec, lecz przejście—do innego życia, innego wymiaru. Życie jest okręgiem, nieskończonym ruchem bez początku i końca. Wszyscy jesteśmy ze sobą połączeni, spleceni w jedną wielką całość, która trwa poza czasem i przestrzenią. -
Przez DrGrass · Opublikowano
Mam wrażenie że w tych suszach cbd i teraz jeszcze tych shotach jest wszystko, syf jakiś. Dopały niezłe. Przerażające jest to że oni sprzedają coś po czym człowiek chodzi do tyłu dwa dni, tak jak w twoim przypadku. Trzymam kciuki żeby Ci to przeszło. Weź pobiegaj czy coś żeby to wypocić, wydalić z organizmu. -
Przez Niso · Opublikowano
Taaa, no masz rację, ale chciałem spróbować. Niezłe gówno to jest jak mnie trzyma dalej prawie 2 dni po wypiciu. No cóż, czekam aż przejdzie i nigdy więcej pozdro -
Przez Macky · Opublikowano
Poprawiłem tytuł twojego tematu z: CBD (bo taki tytuł nic nie opisuje i nie wiadomo o co chodzi), zmieniłem na: Shot CBD - efekty i działanie. Co do tych wszystkich suszów i shotów cbd to ja tego nigdy nie próbowałem i nie mam zamiaru. Po co się pchać w jakąś miksturę nieznanego pochodzenia. Nie wiesz co tam jest w środku, jak chemia. Jak dla mnie te shoty cbd można przyrównać do dopalaczy. Weź sobie posadź lepiej w ogródku zioło i wtedy będziesz wiedział po czym masz fazę. -
Przez Niso · Opublikowano
Siema, kupiłem ostatnio shota cbd. Wcześniej próbowałem innych rzeczy z cbd (tabletki, vape, olejki) ale niczego w ogóle po tym nie czułem. Ziomek mi mówił, że ten shot mocno działa, ale trzeba wypić z pół butelki. No to odebrałem i wczoraj koło 7 rano wypiłem 25 ml tego (zalecana dawka 2,5ml), po godzinie nic nie czułem, więc wypiłem jeszcze 15 ml (łącznie 40 ml - 16x zalecana dawka xd) Miałem jakąś dziwną fazę, taki bad trip ale mózg działał w 100% i rozumiałem wszystko co się dzieje. Przespałem się i było w miare spoko, koło 10 wczoraj. Teraz jest 13 (następny dzień) i cały czas czuję lekką banię (nie czuje zimna, wszystko jakoś inaczej, ale jednocześnie mam zimne kończyny i nie chcą się ogrzać) Dziwne jest dla mnie to, że minęło ponad 30 godzin, a ja dalej mam efekty cbd lub tych substancji, które tam były. Jak długo takie coś może maksymalnie trwać?
-
-
Gallery Statistics
-
Images64,2 tys.
-
Comments1,3 tys.
-
Albums1,9 tys.
-
Recommended Posts