Pasjonista Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 Ja tu widze jako glowny problem nawozenie . Weidz sobie w dzial nizej podany ,a napewno szybciej rozwiazesz swoj glowny problem. Uprawa konopi w namiocie uprawowym | In-Door Grow
grucha13 Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Opublikowano 4 Marca 2018 4 minuty temu, Pasjonista napisał: Ja tu widze jako glowny problem nawozenie . Weidz sobie w dzial nizej podany ,a napewno szybciej rozwiazesz glowny swoj problem. Uprawa konopi w namiocie uprawowym | In-Door Grow Mozliwe ze podłoże posiadalo za duzo papu zanim zimno te 13 stopni otoczenia a nie mowiac o temp. Kafelek ktora na pewno byla duzo nizsza i to wysokie ph prawie ~8 zazablokowaly roslinki po malym remonciku korzenie maja cieplusio a temp nie spada ponizej 20 przy 15 stopniowym mrozie.woda ze zrodelka ktora posiada odczyn na poziomie 5.5 zbilem ph gleby a z calkowicie zoltych roslin w 24h zrobily sie w 80 proc zielone i zywe przede wszystkim lodygi a produkcja kwiatk ruszyła na nowo. Dzieki za wypowiedź ale zaryzykuje i zaufam swoim obserwacja i intuicji hehe 5!
TrippyHD Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 4 godziny temu, grucha13 napisał: Nocne mrozy obnizaly temp. W boxie naet do 12 ° do tego zupelny brak czasu spowodowal wzrost ph do 7.5 oraz blokade PK zdjecia 2 dzien po reanimacji zamontowalem ogrzewana podloge z 2 mat grzewczych do luster oraz 2x plyt z cienkiego plexi oraz doraznie zamontowalem farelke ale szkoda troche 2000w Dociepl lepiej obkładając ten box jakimś materiałem bo zbankrutujesz przez ten prąd
grucha13 Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Opublikowano 4 Marca 2018 Ustawilem farelke na 4h w nocy i starczylo by wyrownac calodobowa temp. Jutro bd mial kolejne 2 maty jedna ma 17.5w i nagrzewa plyte plexi 5px50 na ponad 30° zamontuje takie na scianach im problem z farelka. Bd z glowy
grucha13 Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Opublikowano 14 Marca 2018 Roslinki dochodzą do siebie dzis podam okrojone dawki boostera na kwitnienie od hesi auto nl47 zdecydowanie spowolniony ale noze jeszcze cos z niego bedzie zas ss puchnie i oblewa sie zywica coraz mocniej Dzien 52
TrippyHD Opublikowano 14 Marca 2018 Opublikowano 14 Marca 2018 Oby Ci to jeszcze spuchło bo z gęstością topów w automatach bywa różnie.
grucha13 Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Opublikowano 14 Marca 2018 Te nlki juz nie daly rady wiem... ale wierze w te ss dla nich powinno starczyc czasu A co myslicie zeby ta najslabsza poswiecic na rewega? Tzn chodzi mi o monster cropping: >
Rysiu Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 Bardzo fajnie pokwitły. Ja teraz leciałem na ziemi plagrona i biobizzach i lipa jakaś. Małe rośliny, jeszcze mniejsze topy. Nie ma reguły. Ale u ciebie bardzo fajnie to wyszło.
Recommended Posts