Pasjonista Opublikowano 19 Grudnia 2017 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Witam Wszystkich Sprzet Szafka 86 cm wysoka 70 dluga 40 szeroka Panel CREE COB CXB3590 ( 80 cri) 60W 3500K chlodzene pasywne- radiator Wentylator wyciagowy Black Orchid Turbo 125mm mieszajacy komputerowy pozniej cos wiekszego Wlot pasywny Filtr weglowy Can Lite podpiety pionowo cos na styl komina dzialajacego calkowicie inaczej Podpiete to wszystko pod Tlumik akustyczny Black Orchid 60 cm 125 mm daje fajne wyciszenie (przydala sie jakas rura od kibli) Ziemia Gold Label Special mix Doniczki kwadratowe 3L Nawozy -Mills&Dna - Basis A Basis B AN -Carbo Load Aptus -Topbooster i Startbooster Gold Label - Ultra MG Ultra PK Trening wszystko mozliwe bede sie staral do konca jechac na tych 3 litrowych donicach zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie Pozdrawiam i zapraszam do lektury ? Laski Te dwie walcza o zycie Mpglem pomylic ktora to z tym ogonkiem Bulk Seed Bank 6 razy AK (ak47) to te wieksze okolo 12 dni weg I moja nadzieja Tangilope S1 w ostatniej uprawie dwoch klonow znalazlem jedno ziarno ktore musialem zasiac 3 dni weg
Rysiu Opublikowano 19 Grudnia 2017 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Sporo roślinek na taki box. Szybko się im ciasno zrobi. Planujesz ke potem wrzucać do większego?
Pasjonista Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2017 @Rysiu planuje je zostawic w tym boxie i w tych trzy litrowych donicach. Pozdro
xcslawko Opublikowano 19 Grudnia 2017 Opublikowano 19 Grudnia 2017 no tak nie chodzi o iloas ale o jakos pasjonata to pasjonata pozdro
Pasjonista Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2017 Ak 18 weg Tangilope 9 weg Crazy Miss Hide 3 weg Temp. 23-25 Wilg. 60-75 % Fotoperiod 24/0 weg pozniej 12/12 Lada dzien poleci LST gdyz wysokosc mala i laski maja juz po 6-8 odrostow bedzie sie dzialo !!!! W szafie jeszcze tak 7 -10 dni wegetacja pozniej 12/12. Do tego oblozylem szafeczke srebrna folia i wylotowa dziure dalem wyzej i mam dwa pasywne . Podlewane woda po pol litra co 3 - 4 dni. Pozdro dla wszystkich
Rysiu Opublikowano 25 Grudnia 2017 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zdrowiusieńkie. Wręcz wzorowa zieleń. A jakie rozrośnięte. Sporo światła daje ten cxb. Szkoda, że to takie drogie. Te 2 z prawej pod filtrwm to w ogóle małomiejsca będą miały przez ten filtr.
Black.Bird Opublikowano 25 Grudnia 2017 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Będę śledził. Jestem ciekaw jak się roślinki rozwiną na tych doniczkach Póki co wyglądają super
Pasjonista Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2017 @Rysiu dzieki , ogolnie to ubilem ziemie w tych doniczkach by najwiecej sie zmiescilo w te trzy litry Po przesadzeniu laski fioletowe sie zrobily na lodygach ale odbijaja. Mam opcje kupic krotszy filtr i zamontowac go u gory razem z wentylatorem po szerokosci.( chyba tak zrobie) Jak nie to LST poprowadze pod filtern. Pozdro @Black.Bird dzieki wpadaj o kazdej porze ;-)
Rysiu Opublikowano 25 Grudnia 2017 Opublikowano 25 Grudnia 2017 No ja ostatnio też miałem prawie tak ciasno jak u ciebie. Bałem się wilgotności i pleśni przy późnym kwitnieniu, ale jakos poszło.Ale plon wyszedł spoko przy takim upchaniu. Teraz mam tylko 2 w boxie nie wiele mniejszym od twojego. Zrobie im lst a potem chyba siatkę założę, tak jak DrugiPlan ma w swoim growlogu. Zajebiście muta siatka wyszła.
Grzybek35 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Widzę coba masz. A jak zamierzasz trzymać odległość około 50cm od kwiatków w tym boxie? Jak podróż na Ci te krzaki to nie będziesz miał przerwy. Doniczki to bynajmniej 7l się daje i to na auto. Te coby naprawdę dają radę i obawiam się że ten box będzie za mały. Strasznie się pod nim krzyczą. Trzymam kciuki Ale te rzeczy pewnie będziesz musiał zmienić jeśli chcesz coś z tego wyciągnąć konkretnego. Powodzenia
Recommended Posts