Pat Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 (edytowane) Ludzie przeszedł mi teraz drugi zestaw ale nie mam pojęcia jak go podłączyć a nie chce żarówki spalić pomoże ktoś bo z elektryka to mam tyle wspólnego co baletnica xd Edytowane 9 Grudnia 2017 przez Pat
Miś Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Może to pomoże, tutaj z dodatkowym bezpiecznikiem
Pat Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2017 5 minut temu, Miś napisał: Może to pomoże, tutaj z dodatkowym bezpiecznikiem Wszystko fajnie tyle ze u mnie z tego przetwornika czy jak tk się zwie żadne kable nie wystają a naprawdę jestem w tym zielony
Miś Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Biorąc na logikę, wydaję mi się że do tej dodatkowej białej kostki,ale ten statecznik jest z tragicznym stanie, do tego jeśli w ogóle się na tym nie znasz to chyba bym sobie odpuścił.
Pat Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2017 2 minuty temu, Miś napisał: Biorąc na logikę, wydaję mi się że do tej dodatkowej białej kostki,ale ten statecznik jest z tragicznym stanie, do tego jeśli w ogóle się na tym nie znasz to chyba bym sobie odpuścił. Znalazłem daw kable może je po prosty podłączę pod ta biała kostkę tylko nie wiem do czego są te dwa miedziane
Miś Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Które 2 miedziane? te żółto-zielone to uziemienie.
Pat Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2017 Nie nie . Chodzi mi o te 2 co z tej puszki wystają
Macky Opublikowano 13 Grudnia 2017 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Ja pi****e jaki szrot ! Ty za to zapłaciłeś ? ku**a powinni Ci dopłacić za utylizację tego... Ja bym tego nie podłączał... zbyt cenię swoje życie Jak masz możliwość to zwróć to jak najszybciej bo to pożarem/porażeniem grozi, wygląda na niesprawny i z ogromnym przebiegiem. Nie kupujcie takiego szrotu...
Recommended Posts