Gucio Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 ladnie, ladnie, pytanko, czemu po kazdej uprawie malujesz boxa ?
nowaczek Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2017 @Hektor O fajnie zaraz zajrzę jak to u ciebie wygląda. @Gucio raz tego nie zrobiłem i miałem pleśń, teraz zawszę wymyje od maluje i spokój mam. Po za tym zawsze świeżo wyglada.
Hektor Opublikowano 13 Grudnia 2017 Opublikowano 13 Grudnia 2017 2 godziny temu, Vito napisał: Ładne i zdrowe a jakby inaczej!! dobrze wyglada a my wygladamy za up,ikiem
nowaczek Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2017 Hej, dopiero jutro będę w domu to wrzucę zdjęcia. Sam jestem ciekaw co u dziewczyn bo nie widziałem ich od poniedziałku.
nowaczek Opublikowano 15 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2017 (edytowane) Hej. Poniżej zdjęcia dziewczyn. Kaboom Ak I cheese Powiem szczerze że mam bardzo mieszana uczucia co do ziemi, bo z jednej strony fajnie chłonie wodę leje 2L do donicy 10L, ale z drugiej strony mam od cholery muszek i coś wyrosło mi w serku jakiś chwast. Sorry za jakość zdjęć ale ręka nie pewna jak żre się masło. Wysokości roślin to 16-18cm, więc czas myśleć o przełączeniu na flo. Teraz panienki maja dzień bo świece im w nocy, ale jutro jak zgaśnie światło chce je filmować a jak będę miały dzień to zrobię oprysk z boombooma. Mam dylemat bo od poniedziałku znowu wyjeżdżam do piątku i nie wiem kiedy je przełączyć czy w niedzielę 24h po fimie, czy dać im te parę dni na dojście do siebie. Może mi ktoś podpowiedzieć co zrobić. Zdjęcia robiłem jak podlewalem, każdą podlałem 2L woda odstana 4 dni, pH na poziomie 7_7.5. zebrałem resztki wodyntkora przeleciała przez doniczkę i wyszło mi takie coś. Tak wiem że przy biotabs to nie ma znaczenia, ale tak z ciekawości poruszać miernik. Z AK zleciało 200ml Kaboom 200 A ser przeleciał 500ml Do tej pory wylewałem to tych doniczek 0.8-1.2l . Dobra ziemia albo dobra bryła korzeniowa, bo każda przebiła korzeniami donice. Edytowane 15 Grudnia 2017 przez nowaczek
Black.Bird Opublikowano 15 Grudnia 2017 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Widać, że wiesz co robisz Życzę fajnych zbiorów. Swoją drogą też myślę o airpotach. Ktoś może miał doświadczenie z doniczkami hercules?:)
Pasjonista Opublikowano 16 Grudnia 2017 Opublikowano 16 Grudnia 2017 @Black.Bird ja miałem w 25 litrowych klony po 9 i w 3 litrowych pojedyncze i napewno szybciej pszesycha częściej podlewasz . Laski rozkrecaja się będzie dobry plon
dawcanerki Opublikowano 16 Grudnia 2017 Opublikowano 16 Grudnia 2017 3 godziny temu, Black.Bird napisał: Widać, że wiesz co robisz Życzę fajnych zbiorów. Swoją drogą też myślę o airpotach. Ktoś może miał doświadczenie z doniczkami hercules?:) Spytaj Vito, on chyba ma wlasnie te Herculesy - tak cos mi swita Co do muszek to i Ja praktycznie co uprawa to muszki - box po kazdej sesji jest dokladnie myty i odkazany jakims siuwaksem
nowaczek Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2017 Piątek piąteczek piątunio Czas na parę zdjec. W sobotę 16. zrobiłem film i dziś widzę że coś z tego bedzie, oczywiście co nie które liście przyciełem ale z środka wyrastają 4 odrosty. To znaczy tak mi się wydaje. Niestety kawa z masłem weszła szybko i nie pamiętam ktòra odmiana jest na ktòrym zdjęciu Dziś zostały porządnie podlane po 1,2L na glowe, zmieniona żarówka na HPS i czas ustawiłem na 12h. Od wsadzenia od dziś minęło ròwno miesiac. Koniec weg czas na flo Mierzyłem krzaki i mają kolo 30 cm a akacz zaczyna przerastać pozostałe co nie cieszy bo tydzień temu był najniższy Teraz pozostało poczekać parę dni niech zaczną kwitnąć i tylko jeszcze 7-9 tygodni według producenta Marysie zaczynają pachnieć, jeszcze nie rozrużniam która wania najbardziej, ale to zapewne będzie chees brylowal. Do nawozòw zostało dwa tygodnie i dobrze bo są mocno zielone i dopiero uśmierciły pierwsze, pierwsze pojedyncze liście. Nawilżacz wyleciał z boxa już jest nie potrzebny. Warunki w boksie po zmianie żawròwki Tem koło 24 stopni i wilgotność lekko powyżej 40
Recommended Posts