Pasjonista Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2017 DAY 63 FLO 47 Temp. 24-28 NOC 21-23 Wilg. 35-50 NOC 45-60 Laski dostaja caly czas papu. W niedziele siedem tygodni na flo. Mysle ze dwa tygodnie i zaczne sprawdzac trichomy. Dj's Gold dostal organike od Advanced Nutrients Kosher Kush bardzo glodna 1.5 ml Basis A&B Ultra MG i PK 0.5 ml plus boostery Aptus Hesi i CarboLoad od AN DJ's Gold Kosher Kush Razem
Pasjonista Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2018 Day 71 (od przełączenia 12/12) Flo 55 Chyba dzisiaj będzie kosa. Sprawdzalem trichomy i powiem szczerze że tyle bursztynow dawno nie widzialem 50% będzie. Rośliny na wodzie przez tydzień i Kosher wygląda jakby sam juz się określił że to koniec. Później wrzuce fotki postaram się w dobrym świetle. Podsumowując fajna odmiana duzo miejsca nie zajmuje , 7-8 tygodni flo ( chyba że mój taki szybki Rewegowal by się przydał!!!!)topki małe najtwardsze w moim życiu i ten lukier i zapach słodki -orzechy z oponą . Jak działanie medyczne będzie miał takie jakie oczekuje to po akaczach 6 sztuk wyląduje w szafeczce. Dj's Gold większe topy Coś na Blueberry poszla bardziej (cross Dj's Blueberry×Kosher Kush (Jew Gold) ) Pozdro
Pasjonista Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2018 Day 78 ( od przełączenia na 12/12) Day flo 62 Harvest Dziewczyny dwa tygodnie na wodzie i od 5 dni już bez . Ziemia Sucha na wiór . Kosher Kush dużo bursztynów Dj's Gold sporadycznie. Dzisiaj światło sie już nie zapali. Dziewczyny zostaną w doniczkach pięć dni . Później powiesze je na 5 koleje dni na standardowe suszenie . Jeden Topek Kosher Kush został tydzień temu ścięty i powiem że vaporyzacje już po jednej chmurze można zakończyć. Nie wiem co to będzie jak resza tydzień dłużej dochodziła. Siłe i moc już porównuje do Herijuany z tym że tu nie ma fazy kanapowej tylko aktywniejszy człowiek jest. Co dominuje a co mnie bardzo zaskoczyło to Euforia i mega uczucie szczęścia. Zobaczymy ale jak po curringu moc będzie ćwierćbuchowa to zostaje KK w mojej uprawie na stałe.Mozna go dużo upchac bo plon jest raczej na gorze.Czytałem że powinno się te liscie wiatrakowe obcinać co pomogło by w tym upchaniu. Plon mały topki też ale ta Moc - co przewiduje że po curringu będzie to zdecydowanie najmocniejsza odmiana jaką konsumowalem i uprawialem w moim życiu. Kosher Kush Dj's Gold
MrSmokeWeed Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 No i gitara topy może i małe ale jak na 90W moim zdanie jest dobrze. Kiedyś będę nusiał spróbować skoro taka moc, to coś dla mnie Pozdrawiam
SmakMaroca999 Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Kosher Kush zacne palenie może roślina nie tak produktywna ale jakość pierwsza klasa.Jak wyżej kwiatki fajne jak na 90W.Smakówa!
Pasjonista Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Opublikowano 2 Lutego 2018 Dzieki wszystkim za udzial Wszystkiego tyle wyszlo ze nie zdazylo sie zwazyc ale okolo 35-40 gramikow bylo. Kosher zbity z malego topka lolka da rade.Pozdro
Gucio Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 (edytowane) gdzie mozna kupic te pestki? tylko w stanach? nic innego nie znalazlem.. ok nvm, w holandii jest jakas hybryda, kosher tangie kush Edytowane 3 Lutego 2018 przez Gucio
MrSmokeWeed Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 W dniu 3.02.2018 o 11:57, Gucio napisał(a): gdzie mozna kupic te pestki? tylko w stanach? nic innego nie znalazlem.. ok nvm, w holandii jest jakas hybryda, kosher tangie kush Pestki te można zakupić na większości stron z nasionami więc nie wiem jak kolega szukał że znalazł hybrydę w Holandii ? Z polskich stron np ; https://seedbay.pl/produkt/kosher-haze-feminizowane/ itd.. Pozdro
Pasjonista Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Opublikowano 3 Lutego 2018 @GucioNie bierz hybryd ta Dj's Gold to mieszanka Kosher Kush z blueberry od Dj . I moc jej polowa Kosher
Recommended Posts