dwa pyski Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2017 (edytowane) Jak myślicie starszą same nawozy z Bio Bizz czy będzie trzeba zakupić coś większej mocy PK. Chcemy uniknąć lania mocnej chemii co pogorszy smak. A na nim nam zależy aby był dobry. Edytowane 19 Grudnia 2017 przez dwa pyski
Andrzejzgr Opublikowano 22 Grudnia 2017 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Nie wiem Panowie ale u mnie pod tymi ledami aż takie wysokie nie rosną eh. Bardziej zbite i niewysokie. Niedoborów nie widać a jak są to malutkie bardzo, u Was bajeczka. Pzdr Pany z fartem
dwa pyski Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2017 Witam. Minęło trochę czasu więc up. Panie zaczęły pokazywać oznaki głodu. Dostaja po 4 ml Biobloom i Topmax na litr wody. Nie postępuje to ale też zbytnio się nie poprawia. Roślinki otrzymały także dodatkowy wiatrak, który obraca się na boki i znajduje się na dole na wysokości doniczek. Prosimy o rady.
Pasjonista Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Wracajac do wczesniejszego pytania to jak bedziesz mial lodygi fioletowe to PK potrzebne albo zwiekszasz dawki tego co masz i co zawiera PK. Mi sie wydaje ze lada dzien Mg moze brakowac Pozdro
dwa pyski Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2018 Witam trochę mnie nie było. Zbliża się moment który oczekujemy najbardziej. I moje pytanie brzmi ile jeszcze do końca zostało. Proszę o podpowiedź. Pozdrawiam i czekam na jakieś odpowiedzi... Ż góry dziękuję.
Andrzejzgr Opublikowano 20 Stycznia 2018 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Panowie używacie nawozów co każde podlanie?
francus353 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 13 godzin temu, Andrzejzgr napisał: Panowie używacie nawozów co każde podlanie? andrzej obserwuj swoje roslinki ,patrzac na nie bd wiedzial czy brzuszek maja pelen czy moze za malo
francus353 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 O 9.01.2018 o 16:11, dwa pyski napisał: Witam trochę mnie nie było. Zbliża się moment który oczekujemy najbardziej. I moje pytanie brzmi ile jeszcze do końca zostało. Proszę o podpowiedź. Pozdrawiam i czekam na jakieś odpowiedzi... Ż góry dziękuję. pieknie jest,lej juz sama wode i za 2 tyg mozesz juz miec kose ,ladnie wyszlo
MrSmokeWeed Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Witam ! Ciężko stwierdzić,kiepsko prowadzony gl,brak info który dzień itp..itd.. Obczaj tricho będzie piwo to kosa. Pozdro
Andrzejzgr Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 11 godzin temu, francus353 napisał: andrzej obserwuj swoje roslinki ,patrzac na nie bd wiedzial czy brzuszek maja pelen czy moze za malo Tak okey tylko chłopaki piszą że leja takie ilości ale nie piszą czy co podlanie czy nie. Jeśli tak to widzę że warto bo ładnie im szło bez niedoborów przez większość czasu.
Recommended Posts