dwa pyski Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Witam. Na prośbę mego koleżki i w jego imieniu zakładam ten temat. Będę na bieżąco uzupełniał temat o zdjęcia i opisy. Zachęcam do komentowania i pomocy. Nasiona- Amnesia feminizowane White Label 5 szt Box- Home Box 80x80 h 160 Lampa- Led Green Ception 128W Nawilżacz 4l pojemności Wiatrak mieszający Wentylator wyciągający Ventilution 145/187 m3/h Filtr węglowy Eco Nawozy Biobizz 3pak Wszystkie 5 nasion wyszło 13-tego z ziemi. Temperatura i wilgotność w miarę stala w dzień 26 stopni C, wilgotność na poziomie 60% noc 24 stopnie C, wilgotność 55% . Podlewane do wczoraj tj 24.10 woda odstana. A dziś tj 25.10 panie dostały pierwsza dawkę Bio Grow 2ml na 1 litr wody. Poniżej trochę fotek.
joka.menas Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Jaka ziemia? Czesc tak po za tym
dwa pyski Opublikowano 25 Października 2017 Autor Opublikowano 25 Października 2017 7 minut temu, joka.menas napisał: Jaka ziemia? Ziemia zakupiona w ogrodniczym nie żadna marketówka nazwy nie znam.
joka.menas Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Do kwiatow czo warzyw, jakies pH badz skladniki jakie ma?
dwa pyski Opublikowano 25 Października 2017 Autor Opublikowano 25 Października 2017 27 minut temu, joka.menas napisał: Do kwiatow czo warzyw, jakies pH badz skladniki jakie ma? Dostałem właśnie info od koleżki. Ziemia była do warzyw pH ziemi 5,6 i masz info o ziemi jak coś ci to da.
joka.menas Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 No to az jestem ciekaw co to z tego bedzie, do konopi jest zalecana ziemia kwiatowa, zle powiedzialem, lepsza wkiatowa niz do warzyw. Narazie nie dawaj nawozow, ta ziemia ma duzo nawozow i beda powoli uwalniane w raz z podlewaniem. Moze byc tak ze ktos Ci doradzi nawet kupic nowa ziemie bo z ta to bedzie tylko marnowanie czasu i energii. No nic zobaczymy
dwa pyski Opublikowano 25 Października 2017 Autor Opublikowano 25 Października 2017 (edytowane) To co jest opisane nie jest u mnie w domu. Ba nawet nie jest to w kraju naszym. Jestem jedynie narratorem tej historii, pośrednikiem informacji. Też jestem ciekaw co z tego wyjdzie. Na następny raz koleżka zakupi dobrą ziemię. Edytowane 25 Października 2017 przez dwa pyski
Macky Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 Witaj Tak jak wyżej, ziemia to podstawa, ale puki ładnie rośnie to bez paniki. Ja bym wolał ziemię do warzyw niż kwiatową Obecna ma nawozy w sobie więc ostrożnie z nawożeniem... Wszystko ładnie tylko niechaj poprawi tego ślimaka co powstał z przewodu wentylacyjnego
dwa pyski Opublikowano 31 Października 2017 Autor Opublikowano 31 Października 2017 (edytowane) Witam. Minęło kilka dni wiec czas na up. Roślinki mają się dobrze. Ze zdjęć które dostałem widać, że chłopaki zrobili LST, na moje jeszcze trochę pracy ich czeka. Piszcie sugestie oni czytają . Po sugestii Vita, że ziemia ma swój nawóz zmniejszyła się dawka nawozu. Dostają nawóz 1 ml na litr wody Bio Grow z Biobizz. Warunki się nie zmieniają, są podobne do tych co pisałem na początku. Poniżej kilka zdjęć. Edytowane 31 Października 2017 przez dwa pyski Poprawa tekstu
joka.menas Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 Powiedz kolegom zeby nie lali BioGrow-a na flo. On jest dobry tylko na weg a podczas flo moze bardzo popsuc roslinki.
Recommended Posts