Gucio Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Opublikowano 8 Listopada 2017 UP Witam wszystkich po dluzszej przerwie, dzis minie 27 dzien odkad dziewczyny wyszly z ziemi i wyglada na to, te zaczely pod moja nieobecnosc kwitnac albo sie myle. Wszystko widac na zdjeciach, komentarze mile widziane w miedzy czasie, czyli od 28 Pazdiernika do dzis dostaly 3 razy nawoz i 2 razy wode. Mysle, ze wygladaja zdrowo oprocz dwoch lisci, ktore wygladaly na popalone. Dzis takze wycialem pare lisci, ktore zaslanialy inne odrosty. Ponizej foty Krytyka mile widziana przed fryzjerem Plamy i popalenia Po fryjzerze Co prawda zostawilem im jescze duze wiatraki, bo nie chcialem wszystkiego wycinac, nie wiem czy to nie byloby za duzo stresu dla nich, z innej strony nie bylo zadnego treningu, wiec jak jutro beda dobrze wygladaly wytne pozostale duze. Pozdrawiam
joka.menas Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Jesli to sezonowki to przelacz swiatlo na 12/12, masz za male donice zeby trzymac je dluzej na wegu. Po za tym zdrowo.
Gucio Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) To automaty, pokazaly sie wloski zeby przestawic na 12 czy mi sie tylko wydaje? Co do wycinania lisci sa rozne opinie, a skoro zaslaniaja inne szczyty to nie lepiej troche przyciac? czy odrosty i tak by znalazly droge do swiatla? Edytowane 8 Listopada 2017 przez Gucio
joka.menas Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Jak auto to nie przestawiaj swiatla.
czarny kot Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 zegar 18/6 mogłeś lst zapodać te liście odbiją sie na plonie rozumiem jak jest dzungla i człowiek musi ale ty nie musiałes nie tykaj tych liści
Shagyalonzo Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Ja też zacząłem wycinać i zjebałem przez to 3 planty. 1 udało mi się odratować a z pozostałą 2 dalej walczę. Przez to są do tyłu z dobre 3 tygodnie
czarny kot Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 4 minuty temu, Shagyalonzo napisał: Ja też zacząłem wycinać i zjebałem przez to 3 planty. 1 udało mi się odratować a z pozostałą 2 dalej walczę. Przez to są do tyłu z dobre 3 tygodnie Dokładnie auto ma za krótki weg zeby ja stresować na pełno sezonowych sam decydujesz kiedy chcesz by kwitła a auto tak czy siak sam zakwitnie a stres w tej fazje nie potrzebny przynajmniej ja mam taką opinie peac
Gucio Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Opublikowano 8 Listopada 2017 o kierwa, no teraz to juz po ptokach, mam nadzieje, ze im az tak nie zaszkodzilem
joka.menas Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Spoko, tragedii nie bedzie!! Dla mnie (chodz jestem poczatkujacy) wygladaja silnie. Tak jak reszta poleca... obcinaj tylko jak masz problemy z wilgotnoscia. Wracajac do odslaniania odrostow mozesz klinowac, zaczepiac, zachaczac liscie zaslaniajace odrosty o inne liscie, ewentualnie sznureczek i odginac niechciane liscie!
Recommended Posts