Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

• Replies 231
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano
12 godzin temu, Funky Koval napisał:

Ścinka musiała być albo wczoraj albo wcale - takie a nie inne warunki życiowo domowe, że nie przeskoczysz. Kompromisy zostały zawarte i sciałem jak było.

Palona na świeżo przyjemnie kopie, nie odcina zasilania, energetyzuje.

Topy lepią się strasznie. 

5 dni temu musiałem oddać lupę, wtedy było mlecznie wszędzie, teraz trudno powiedzieć, bo nie mam czym sprawdzić. 

Ja jestem zadowolony jak na eksperyment, prowadzony w szafie, w budce z 3mm płyty mdf pod żarówkami z castoramy :) 

Carlos jest z Columbii i tam łoją łychę :P Powiem Wam w tajemnicy, że to nieślubny syn Escobara. 

Teraz jak już trochę się dowiedziałem, trochę nauczyłem, to drugi projekt będę prowadził lepiej. 

Zwłaszcza, że to już 5 dzień jak Diesel Ryder wystawił zielony łepek ponad ziemię. 

A powiedz proszę czy te Twoje topki z powodu niedoborów w ostatnich dniach żywota Twojej rośliny miały jakieś przebarwienia? Na fotce słabo widać.

I jak bardzo gęste są? Jak zobaczyłem swojego sampla po dwóch dniach suszenia to trochę się załamałem.

Opublikowano

Topki gęste i bez przebarwień. Przygody z brakami i płukaniem raczej tylko spowolniły rozwój i opóźniły dojrzewanie topów poza tym nic nie zauważyłem. Zobaczymy jak przeschną trochę. 

Opublikowano

Wczoraj już załadowałem do słoików. Suchego wyszło 20g. 

Poza tym zalałem spirytusem pozostałe słade topki i łodygi.  Zobaczymy jaka z tego nalewka wyjdzie. 

Dziś wieczorem pierwsze blanty pójdą z dymem. 

Testy już były.  Kopie pobudzająco, tak jak powinno przy wczesnym ścięciu.

Gdybym miał możliwość, to bym tydzień jeszcze potrzymał. Ogólnie jak na wygłupy Carlosa i pierwszy raz jestem zadowolony. 

Nowego loga założę pewnie w weekend. 

Jeszcze raz dzięki za wszystkie rady i uwagi. Projekt zakończony sukcesem :)

Opublikowano

Gdzieś tam, za horyzontem.

Daleko, na innym kontynencie, pod innym niebem. 

Leży sobie zjarany latynos i gapi się w gwiazdy.  

Głaszcze swoją guapa'ę i myśli. 

I mam tego jeszcze 2 słoiki..... 

large.20171214_173703.jpg.60e5cd67579f5cb3a9f34884b794e050.jpg

I to był już koniec. 

Dobranoc! 

Opublikowano

Pięknie pięknie. Ja też zaraz wrzucam moje dobra do słoja. Ale widzę, że u Ciebie też te topy nie są takie zbite. Ciekawe czy to przez nasze ogólne problemy podczas całej uprawy czy to kwestia automatów. Ale jak @Rysiu mówi. Co swoje to swoje :D 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+