joka.menas Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 Ja pierd... ! W dodatku sietne zdjecia, zwlaszcza 2 ostatnie mi sie mega podobaja. No i ten 3 i 4 od dolu. Te 5 pierwszych tez super. A te zdj co sa powiedze 5 od gory i 4 od dolu to kozak.
flip-floper Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Opublikowano 7 Listopada 2017 Siemanko, roślinki dziś mają 33 dzień kwitnienia (68 w sumie). W piątek pierwsze dwie idą pod nóż i niespodziewam się jakichś kolosalnych ilości. Przy ścince postaram się wrzucić lepsze zdjęcia. Pozdro 31 dzień (76) 33 dzień
Macky Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 topy nie są super spuchnięte ale ich ilość cieszy oko
flip-floper Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Opublikowano 9 Listopada 2017 Sprawa wygląda tak, że jutro wychodzi pierwsza roślinka spod leda. Reszta leda zejdzie w ciągu max 20 dni. Jeśli chodzi o HPSa to zakładam, że ostatnia wyjdzie za około 40dni (może ciut dłużej). Na koniec uprawy podam ogólne podsumowanie plonu i czasu led vs hps. Postaram się zamieścić również kilka uwag co do samej uprawy. Po jutrze kilka fotek ze ścinki amnesii
Macky Opublikowano 13 Grudnia 2017 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Aj taki fajny grow i bez zakończenia ? Szkoda... Gdybyś jednak chciał podsumować to pisz do mnie pw a temat przywrócę. Puki co to leci do archiwum...
Mexicano Opublikowano 13 Lutego 2018 Opublikowano 13 Lutego 2018 Chociaż jedno zdanie porównujące efekty LED względem HPS... Tym bardziej, że uprawy porównawcze działają raczej na korzyść HPSa, niż coraz bardziej sławionego(przez sprzedawców) LEDa.
Recommended Posts