DolinaRolnika Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Opublikowano 24 Marca 2017 Odwdzięczę mu się po grow, kupię mu kupon na nasiona. Słowo honoru.
SmakMaroca999 Opublikowano 24 Marca 2017 Opublikowano 24 Marca 2017 @DolinaRolnika nikt tu tego nie neguje to twoja deklaracja ale fajnie że taki ludzie mają szacunek do siebie.Pozdrawiam
zasobnik Opublikowano 24 Marca 2017 Opublikowano 24 Marca 2017 Spoko spoko... nie chodzi tu o żadne profity. Czasem lubię tak po prostu się przydać... (nie mam kompleksów) Biobizz albo wylał bym gdzieś w lesie na outdorze, jeżeli uda mi się w tym roku w ogóle jakąś fajną miejscówkę znaleźć, albo by się po prostu zestarzał za bardzo... Smaku, w karmę wierzę na pewno, bardziej niż w Boooo... Kościół. Wierzę też że przyjdą w końcu takie czasy, że bez przypału będzie można, nam trawkowiczom, kiedyś się zgadać, spotkać i spalić tone jointów popijając ulubionym piwkiem! Elo! PS. to palenie jointów to najlepiej nad jakims bajorem i z wędką... ewentualnie jak sie ryba trafi, to ja się nie obrażę @DolinaRolnika odpisuj na PW
Pasjonista Opublikowano 25 Marca 2017 Opublikowano 25 Marca 2017 Chyba jakis fryzjer by sie przydal bo malo topow widac a lisci duzo, ale co jak co to jungla jest milo sie patrzy ;-)
DolinaRolnika Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Opublikowano 26 Marca 2017 Kolego, nigdy nie robiłem fryzjera bo dla mnie to okaleczenie, które i tak nic nic nie da. Co do wysłania nawozu przez @zasobnik to wspólnie stwierdziliśmy że nie ma to sensu bo nie da się tego tak czy inaczej zrobić incognito. Jak panie dostaną raz czy dwa razy jeszcze wodę to z głodu raczej nie umrą. Pozdrawiam
DolinaRolnika Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Opublikowano 29 Marca 2017 Dziś dostały 3 czyli ostatni raz samą wodę, w poniedziałek już strzał z pełną gammą nawozów, czyli podstawa AN, boost hesi i pk canna. Jak na 3 razy samą wodę to jestem zachwycony. Poszły tak do góry że to szok, najwyższe mają po 80cm, tak średnio to po 60, najmniejsze 40-45. Wszystkie w miarę zdrowe prócz kilku wyjątków którym brakuje siarki, żelaza lub magnezu, pierwszy i ostatni dostały z soli epsom salt, żelazo będzie w nawozach w poniedziałek. Dostają co 4 dni po 800ml wody. Tak to wygląda: Pozdrawiam
Toksyna Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 Robisz im zdjęcia w nocy? Poza tym roslinki wyglądają bardzo dobrze a flo się rozkręca. Będę zaglądał i powodzenia ?
zasobnik Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 no i jak widać na załączonym obrazku nie ma oznak by jakoś głodowały... Idzie jak burza! Do końca z taką werwą i będzie moc!
DolinaRolnika Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Opublikowano 29 Marca 2017 One nie mają nocy 24/7 Wyłączyłem lampy żeby ogarnąć kable i ponieść lampy
Drwal Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 Ładny masz tam gąszcz idzie rewelacyjnie i oby tak do końca
Recommended Posts