Scooby-Doo Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2016 Powitać Czas na mały up. Wszystko wydaje się być OK , tyle że niektóre preflowery wyglądają na męskie ?....a z nich wyłazi pistil....dziwna sprawa...no zobaczymy. Na razie przewaga preflowerów normalnie wyglądających , więc jestem dobrej myśli...w razie czego "bedziem" rwać jajca. White Russian AF dzień 18
Scooby-Doo Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2016 @bart85 - Dzięki za dobre słowo Powiem Ci , że spory jest - ta donica jest prawie dwa razy większa od poprzedniej i roślina też jest sporawa. Mam nadzieję , że nie będzie hermić. Pzdr
Toksyna Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Fajna roslinka jak zawsze zdrowe i zbite krzaczki masz. I oby okazało się ze to 100 % kobita
Scooby-Doo Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2016 @Toksyna - Dzięki bardzo za dobre słowo Mam nadzieję , że nie będzie niespodzianek tym razem i wszystko pójdzie dobrze. Pzdr
SmakMaroca999 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ładna i zdrowa niektóre pierwsze zalążki kwiatów tak mają że są pekate i grube przypominające jajko z pręcikiem wszystko jest spox.Pozdrawiam!
Scooby-Doo Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2017 O 31.12.2016 o 13:56, SmakMaroca999 napisał: Ładna i zdrowa niektóre pierwsze zalążki kwiatów tak mają że są pekate i grube przypominające jajko z pręcikiem wszystko jest spox.Pozdrawiam! Oby było jak mówisz @SmakMaroca999 Pierwszy raz widzę takie "męsko-żeńskie" zalążki , ale po tym co napisałeś - jestem dobrej myśli. Dzięki za dobre słowo Dopiero jutro pierwszy raz dostanie nawóz w pełnej dawce. Pzdr
Scooby-Doo Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam , czas na mały up. Wszystko jest w porządku. Te zalążki faktycznie są żeńskie i wyłazi z nich coraz więcej kłaczków , czyli można powiedzieć....ufff Pierwszy raz widziałem jajca z których wyłazi kłaczek i dlatego się lekko zdziwiłem. Wczoraj mała Ruska dostała pełne podlanie z nawozem według tabeli AN , po raz pierwszy. Kilka fotek poniżej. White Russian AF dzień 23
Recommended Posts