Drwal Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2017 Dzień 99 Flo 54 Temp. w dzień 28 Temp. w nocy 18 Wilgotność w dzień 30% Wilgotność w nocy 40% Witam, tak jak pisałem wcześniej były problemy. Szkoda, bo zawsze ma się nadzieję na bezproblemową uprawę. Ale cóż.. Trzeba iść naprzód. Następnym razem będzie lepiej
Toksyna Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Trochę bardzo je popaliło ale żyją i będą zyc życzę powodzenia i pamiętaj ze najlepiej człowiek uczy się na własnych błędach
Scooby-Doo Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 No faktycznie szkoda , że je tak przygrzało , ale nie ma co załamywać rąk , będzie dobrze Pzdr
joka.menas Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Eeee tam, na taki rozmach to i tak nie zle, przy takiej ilosci i wielkosci bardzo ciezko o nie popelnienie bledu. Pamietaj ze takie "podkniecie" naladowalo Cie ogromna wiedza!
SmakMaroca999 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 o fuck ;) @Drwalu musisz poobrywać jakimś sposobem te suchary by nie zalęgła się plecha.Kilka przeróbek na kolejny grow i poleci lepiej dopiero teraz zobaczyłem że podztawy to hula-hop no to średnica rzeczywiście nie za duża jak na 600W.
Drwal Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2017 @Toksyna, @Scooby-Doo, @joka.menas, @SmakMaroca999 Dzięki Panowie za słowa otuchy. To ważne w takiej chwili, więc naprawdę szczerze dziękuję. Przypalenie to nie główny problem. Największe szkody wyrządziło przesuszenie. Dla tych, którzy nie czytali wcześniej, pisałem, że musiałem wyjechać i zleciłem podlewanie komuś, kto tego nie dopilnował i roślinki ledwo uszły z życiem. To jest główna przyczyna tego, że wyglądają jak wyglądają. Oczywiście koła z siatki też są za małe, przez co się trochę przypiekły, ale jest to pikuś w stosunku do tego przesuszenia. Wnioski z sytuacji? Poszerzyć koła o 30cm, oraz jak umiesz liczyć to licz na siebie...
kroljulian1920 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Dadzą rade Panie , troche szkoda , ale czasu sie nie cofnie i jedziemy dalej;) pamietaj że jak sam nie dopilnujesz to kibel także na drugi raz trzymac nad wsyzstkim łape;) Farta;)
Plantator Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Drwal kilka suchych liści jesieni nie robi. Spokojnie oberwij paździochy w tym sorcie pomyśl jak zrobić kobietką dobrze a w następnym przerób pokój chyba że chce Ci się teraz szarpać np: szersza siadka, większy went albo 2 x400w zamiast 600w i co tylko głowa ci przyniesie ale jedno pewne bez żadnych nerwowych ruchów. Stworzyłeś kosmicznie bajczny growroom więc i go zupgreadujesz do poziomu najpier +1 a potem wyżej jak będzie potrzeba . Z fartem i w zdrowiu? do mety. Pozdro ziomuś?
Scooby-Doo Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 @Drwal - jak tam w ogródku ? Kiedy up ?
Recommended Posts