Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

@bart85 dokładnie tak jak mówisz - 1800W :) Z temperaturą zobaczymy, bo dopiero od wczoraj wisi, ale z tego co widziałem dzisiaj w nocy to 25C było z tym, że piecyk gazowy kompletnie wyłączyłem ;) jak w nocy będzie mróz to będzie trzeba go odpalić :) 

Opublikowano

Jestem facetem więc się chwalę swoim produktem

Jak mi to ktoś mówił: Chwal się. Jak sam się nie pochwalisz, to nikt cię nie pochwali :)

A tak, to bardzo fajne poddasze :)

Opublikowano

@joka.menas dzięki za dobre słowo :) 

@Scooby-Doo Nie powiem, idzie całkiem dobrze ;) aż za dobrze chyba, bo ciężko ogarnąć ten busz :P Ale wszystko się okaże w wyniku końcowym :)

@Rysiu Dokładnie, jestem tego samego zdania :) Poza tym facet lubi się pochwalić jakąś rzeczą techniczną, którą zrobił sam wg. własnej wizji :D

@Killerontheroad Żadna przemysłówka. Ale kto nie ryzykuje, ten szampana nie pije.

Opublikowano

wariat z Ciebie...bez zawachania można powiedzieć KONKRET:P przed Tobą pewnie dużo roboty,pielengnacji potem trymowania no i na pewno długiej konsumpcji:) nożyczki skleją się 4eva;p powodzonka kamrat:)

Opublikowano

Siemasz kolego, dobrze to wygląda jak zawsze, ciekawy jestem tego TUTANKHAMONA słyszałem ze jest si, a co do poboru moim zdaniem no stres jest płacone na czas to jest ich biznes, ja kiedys ogrzewałem chate farelkami i miałem za prad po 700złociszy ponad i nikt sie nie srał. Z Fartem, pozdrawiam;)

Opublikowano

@grucha13 Roboty jeszcze dużo, ale owoc tej pracy będzie smakować wybornie :D Dzięki za dobre słowo ;)

@kroljulian1920 Witaj stary druhu :elo: Szczerze mówiąc to nie pamiętam kiedy miałem taki rachunek za prąd :D Nawet bez uprawy płace ponad kanta. Stres jakiś tam jest no ale cóż... o TUT słyszałem różne opinie, ale jeszcze trochę i sam będę mógł jakąś wystawić i się przekonać :P 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+