Pasjonista Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 Ja tu normalnie tęczę widzę na bazie MJ. Co do apetytu to ja bym jedna gałązkę ciachna i reszte zostawil , a niech mocy nabiera , cudna sztuka, pozdro.
Scooby-Doo Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Opublikowano 13 Listopada 2016 Dzięki Panowie Miło mi to słyszeć - czytać BB ciągle podwiązywana a czubki szczytów ciut za bardzo "wybielone" od LEDa - jest za blisko. CS podwyższony o ok. 10 cm , BB samolub ciągle zasłania światło - więc musiałem dać serek wyżej. Zastanawiam się Panowie czy dać BB jeszcze jedno podlanie CalMag'iem , żeby więcej lukru sypła na końcówkę czy już na wodzie do końca - a może dać jeszcze Boost ? - naturalny oczywiście. BB pachnie już dojrzale , ma specyficzny zapach cytrusów połączonych z mocnym ziemistym zapachem. Serek też daje czadu - zapach typowy jak na Cheese - ale sporo słabszy niż u BB. Czekam na sugestie Dam kilka fotek wieczorkiem , przed podlaniem panienek Pzdr
bart85 Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 Ja mam teraz panel 17cm od szczytu Jacka i tak zostanie do konca ewentualnie zjade do 15cm @Scooby-Doodaj boosta lepiej
Scooby-Doo Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Opublikowano 13 Listopada 2016 @Pasjonista - hehe nic nie cykam Zostaje do końca jak jest - 0 sampli przed ścinką. Niech dojdzie spokojnie @bart85 - no zobaczymy , może dzisiaj faktycznie dostanie Boost'a - bo już od kilku podlań sama woda i Bioemy. Smak najważniejszy , ale w sumie po Boost' cie raczej się nie pogorszy - przecież tam jest głównie melasa , cukry roślinne i enzymy owocowe
Drwal Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 Przkozacko to wygląda Panie! Tylko patrzeć i podziwiać
Scooby-Doo Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Opublikowano 13 Listopada 2016 @Drwal - Dzięki bardzo. Mały up zrobię we wtorek , wypadnie 60 dzień BB i 41 CS Pzdr
bart85 Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 @Scooby-Doo ja bym tego BB do minimum dnia 70 trzymał
Scooby-Doo Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Opublikowano 13 Listopada 2016 @bart85 - tak jakoś wyjdzie - zaczęła kwitnąć ok. 20 dnia , producent daje 42-43 dni flo - więc i tak będzie stała więcej niż trzeba I dłużej niż do 70 dnia na pewno nie postoi. Muszę zadbać o Cheese żeby nie było lipy - zresztą trichomy u BB już są odpowiednie , więc jak postoi do tego 70 dnia to przybędzie jeszcze więcej mętnych - co prawda nie lubię kanapy , ale to i tak jest podobno medyczna odmiana - więc niech stracę Pzdr
Scooby-Doo Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Opublikowano 15 Listopada 2016 Witam Załogę Czas na up - BB na finiszu - 10 dni i kończymy CS - mały ale robi się tłusty. OK , bez zbędnego pisania BigBangAuto dzień 60 + CheeseSkunkAuto dzień 41 Opinie mile widziane Pzdr
Recommended Posts