bart85 Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Witam, Ziemia i doniczka: Canna Terra Proffesional i doniczka kwadratowa 9l Box: 40x40x100cm Swiatlo: Led 93W Nawozy: Canna Terra Vega i Terra Flores, Canna PK 13/14, Boom Boom Spray na jeden oprysk po treningu FIM i LST bo tak planuje poleciec W srode o godzinie 17:50 pestka wyladowala w krazku Jiffy, w sobote o godzine 15:40 zrobilem fotke kielka ktora znajduje sie ponizej. wczoraj rano jeszcze nic nie bylo. Reszte zobaczycie ponizej, ale wydaje mi sie ze jezeli do jutra do rana nic sie nie zmieni to Jack Herrer leci w jiffy i zobaczymy co z tego bedzie Dzisiaj o godzinie 8:40 rano roslina wyglada tak. nie rozlozyla jakby by listkow pierowtnych albo co gorsza jak by je rozlozyla i nie bylo nic po za jednym listkiem pierwotnym... o godzinie 18:45 dzisiaj wyglada to tak: 2
Miś Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Mutant jakiś, widać tylko jeden liścień, pewnie nic z niego nie będzie
bart85 Opublikowano 11 Września 2016 Autor Opublikowano 11 Września 2016 a wiec zaraz zatapiam pestke Jacka bo faktycznie z tego raczej nic nie bedzie i szkoda tracic czas. jak bede gotowy to zmieni sie tylko tytul tamatu i bedzie mozna w tym watku kontynuowac... tak mysle. 1
Scooby-Doo Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 Siema bart Fajnie , że jesteś Jeszcze zostaw mutanta - tak na wszelki wypadek - a zamoczony Jacek bedzie na zaś Pozdrawiam 1
bart85 Opublikowano 13 Września 2016 Autor Opublikowano 13 Września 2016 Siemanko, Z mutantem ni ci sie nie dzialo, a nawet zaczal przysychac wiec rano rozbroilem jiffego i w srodku znalazlem skorupke z pestki z drugim listkiem pierwotnym. Wiec listek musial odpasc zanim panna wylazla na powierzchnie... Szkoda bo mialem ochote na to palonko, a bedzie musialo poczekac do nastepnego razu zatem.
Ambasadorka Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 Czasami przy naszych uprawach tez pojawiały się takie anomalia, ale nigdy nie szły na straty, czasem okazywało się że wyrosły zdrowe. Ja bym dała jej szanse. 1 1
bart85 Opublikowano 13 Września 2016 Autor Opublikowano 13 Września 2016 niestety za pozno... trudno się mówi... zobaczymy jak będzie z Jackiem, pestka dzisiaj wylądowała w Jiffy. Nastepnym razem znow sprobuje z SLH
Ambasadorka Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 u nas też teraz lecą SLH i tez polecam, fajny strain i w uprawie i w paleniu ale i tak ciężko przebić Super Silver Haze
bart85 Opublikowano 16 Września 2016 Autor Opublikowano 16 Września 2016 na SSH tez mam chrapke nastepnym razem cos z tych dwoch a teraz Jacek wyskoczył na powierzchnię i dobrze się miewa a więc proszę o zmianę tematu z SLH na Jack Herrer - tez GHS dzien 1 - narodziny bestii hahahaha 2
Scooby-Doo Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 Gitara Ale zmianić nazwę tematu to chyba raczej sam musisz Twoja już nad powierzchnią , moja jeszcze nie. Zobaczymy jak to będzie szło , bo różnica będzie raptem dwa , trzy dni Pozdrawiam 1
Recommended Posts