Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Tu tylko mała donica miałem ten sam problem nie jakies magnezy szlifiera rozcinaj donice i przesadzaj no nie wiem czy wyjdzie bez rozcinania , najlepszy bedzie dla ciebie jesienny tego polecja na forach Nawoz jesienny uniwersalny florovit najlepsze npk

Tu inny nawóz na zólte liscie magnezowo zelazowy Nawoz do roslin zielonych przeciw chlorozie florovit, ten pierwszy nawozik jak dla ciebie najlepszy niech ktos powie ze nie praktycznie nawozik dedykowany na jesien sierpien wrzesien pod nasze roslinki . yu shel wi powery nawozowe Nawoz do pelargonii magiczna sila substral i drugi 100 oktan dla roslin npk  15 10 31 potasu shel vipowery racing Ludzie  polecaja Substral Burza Kwiatow do pelargonii (10-30-20), inni Agrecol do truskawek i poziomek (6-12-30), Substral ma wiecej fosforu, Agrecol potasu, nie wiedzialem ktore kupic, kupilem obydwa. Po zmieszaniu torebek otrzymamy 7,5 18,5 26,3 lub upraszczajac 1 2,5 3,5. Co sadzicie o takich proporcjach? 

N : P : K - 2,5 : 6,0 : 7,0 plus mikroelementy
Opublikowano
O 19.08.2016 o 10:09, Miś napisał:

Światło przede wszystkim :) , a roślinom brakuje Mg

Masz racje Misiu kolorowy :)

miałem przed kilkoma dniami podobny objaw... z braku laku zasypałem kompost complex agrecol i po problemie :) roślinka wraca do swojego ciemnego koloru :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Witam panowie po przerwie, aktualnie zostały 2 krzywy bo 1 okazał się męski ;) dodaje zdjęcia i koledzy napiszcie co dalej kiedy ścinać ;) Pozdrawiam miłego weekendu ;):puff::puff:

20160909_133405.jpg

20160909_133356.jpg

20160909_133351.jpg

Edytowane przez HumanoBakoSzczur
źle wstawione zdjęcia ;)
Opublikowano (edytowane)

Jeden ladny drugi jeszcze idzie troche zolty czegos mu brakuje...

Do tego wiekszego ja bym lal juz overdrive 

Do drugiego tego slabszego ale ladnego krzaka dodalbym szota azotu na weg bo nie da rady  nawoz na weg+ ten na kwitnienie 

Na moje oko jak polecisz  z nawozem to pierwszy  2-3  tygodnie  bedzie palone ?

Drugi 5-6 tygodni 

Edytowane przez Byku24
  • 1 miesiąc temu...
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+