HumanoBakoSzczur Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Witam, jestem że tak powiem zielony w tych sprawach, mam 3 krzaczki na około 150-170cm i nie jestem pewien czy wszystko z nimi ok aczkolwiek dostałem je w prezencie od kolegi, panowie prosił bym was bardzo o jakieś opinie czy zdrowe, czy czegoś nie potrzebują aczkolwiek smutno by było gdyby się zmarnowały rozumiecie Pozdrawiam ps. przepraszam za jakieś błędy czy nie dociągnięcia
GrowLike! Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 brak azotu co widać po liściach lub złe ph ziemi i wytnij te słoneczniki do kwitnienia będzie potrzeba więcej światła
HumanoBakoSzczur Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Polecacie jakiś preparat który dostane w sklepie ogrodniczym ? kolego moje drzewka są w wiaderkach także z przeniesieniem nie problem.
GrowLike! Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 osobiście polecę obornik bydlęcy 4 zł 600000kg w ogrodniczym będzie najlepszy... a przenieś je na słońce i wkop doniczkę w ziemie... zapobiegnie to nadmiernemu przesuszeniu ziemi i korzeni potem w/g tabeli biobiza choć to średni nawóz i tani to lepsze to niż nic albo plankton K aha i podlej na noc wtedy więcej przyjmie do tego spryskaj liście
HumanoBakoSzczur Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Czyli masz na mysli żeby po prostu odpalić rozrzutnik ?:D dziękuje kolego za informacje narazie uciekam do miasta po nawoziki a po powrocie biore sie za kopanie
Miś Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Światło przede wszystkim , a roślinom brakuje Mg
HumanoBakoSzczur Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2016 koledzy to jaki preparat zakupic?
Miś Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Biohumus kwiaty kwitnące, z przewagą PK, tylko trzeba dobrze poszukać, coś tam Mg też ma. Mg/Ca - dolomit
SmakMaroca999 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Jak na poczatek to kup w ogrodniczym Substral Burza Kwiatow i rozsyp pod planty lekko przegrab i jak bedziesz podlewal to on sam bedzie sie uwalnial tak jak gdy bedzie padalo.Okreslily ci sie te planty? to znaczy czy juz kwitna bo jesli nie to bedzie klopot z dojsciem do finiszu z kwiatami?I tak jak pisal @GrowL. wkop je do ziemi z tych wiader.
HumanoBakoSzczur Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Jestem panowie kupiłem Biohumusa i do tego pałeczki, raczej kwitną aczkolwiek robią się tak jak by topy. Tak dziś to uczynię i zakopie w ziemie. Dziękuje panowie ogólnie za pomoc, będę relacjonował na bieżąco postępy
Recommended Posts