Kurde jeśli chodzi o trening to próbowałem coś takiego już z drucikami i strasznie się bałem, że coś spierdole bo tutaj za łodygę łapałem. Wróciłem do nitek bo jakoś łatwiej mi krzaka równo ułożyć. No i też nie używałem siatki nigdy a napewno zacznę. Nie widzę różnicy czy drutem czy nitką jeśli chodzi o rozrost ale skoro tak mówisz to spróbuję jeszcze raz. Nie łapię za łodygi tylko za liście i doginam. Wiem, że to im szkodzi... Pewnie największym problemem jest to ph wody.
Na razie i tak wyglądają dobrze mimo tych zaniedbań. Jeśli mają rosnąć tak jak mówisz to jeśli wsio dopilnuję pewnie 2 krzaki mi się ledwo zmieszczą w szafie hehe. Szafa zostanie jeszcze ze mną długo-szkoda kasy jak się gówno narazie znam ale gadżety i wszelkie pomoce to już muszę zakupić i w praktyce nabierać doświadczenia
Ta tak ona w ogóle jako pierwsza przestała rosnąć i bodajże w najwyższym punkcie ma 54cm ale natychmiast ją wysypało a ta reszta jeszcze rosła i dopiero jakiś tydzień temu przestała i teraz zaczęły puchnąć z dnia na dzień 👍💪 a jak się lepi i jaki zapaszek piękny jebaniutka daje to szok😁 jestem ciekaw ile z niej mi wyjdzie🤔 może z 50g? I powiem ci że teraz ta Special Quinns to w oczach puchnie, to ta w samym rogu po prawej stronie jeszcze ze cztery dni temu miała malutkie kwiatostany. A dzisiaj lampę chcę rozkręcić na 80% bo do tej pory mam ustawione na 75% ja ostatnio
Witam u młodych pań 😉 maluszki dostały wczoraj:
Royal Skywalker 1,2 200ml roztworu
Sherbet Queen 2 200ml roztworu
Bubblegum xl 200ml roztworu
Roztwór zawierał: root booster 2ml/1l- Calmag 0,8ml/1l i Seaweed 2ml/1l .
Sundae Driver 100ml roztworu z uwagi na to że jest mniejsza i piję dużo mniej i muszę przyznać że radzi sobie coraz lepiej 👍
I tak jak mówiłem dwie będę karmił nawozami organicznymi biobizz i wczoraj dostały pierwszą minimalną dawkę:
Biobizz grow 0,3ml/500ml
Biobizz Calmag 0,5ml/500ml
Biobizz algi 1ml/500 ml
Biobizz root booster 1ml/500ml i to dostały Royal Skywalker3 i Sherbet Queen 1 które zostaną w małym namiocie do końca swoich dni 😉👍. Pozdrawiam i do następnego 👍
Siemka, zrobiłem dziś rano parę fotek. Myślę że panie prezentują się dos dobrze jest to 26 dzień od pierwszych preflowerów i na dzień dzisiejszy z nawozów dostają minimalna dawkę grow, teraz na 10l wody dostały 3ml i oprócz tego zwiększyłem Bloom i Bloom Booster a reszta po staremu 😉 i z opisu producent zostało im ok 40 do 50 dni.
Recommended Posts