SmakMaroca999 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 @Scooby dobrze prawi. Sprawdzałeś EC wody która wypływa dołem? 1
yo'man Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2016 3 godziny temu, SmakMaroca999 napisał: @Scooby dobrze prawi. Sprawdzałeś EC wody która wypływa dołem? 3 tygodnie temu jak walnalem flush wodą ustawiona na 6,5 to na tacach wyplywalo 6,4 - 6,5. EC metru niestety nie posiadam. 4 godziny temu, Scooby-Doo napisał: Jak sam pewnie widzisz , topy mogły by być bardziej zwarte i zbite w tym czasie. Szkoda , że się zblokowały bo wtedy wyglądało by to znacznie lepiej , ale jak pisałem wyżej i tak jest dobrze I według mnie nie podlewaj już niczym prócz wody. Takie moje skromne zdanie. Pozdrawiam Colorado nawet daje rade ale ultimate jakos tak powoli sie rozkreca. Nawet w polowie nie jest tak oszroniony jak colorado za to jest 2x wiekszy. Ok, to zapodam im teraz pare podlan sama wodą na 6,3 i zobaczymy czy im sie polepszy. A co z flaszem przed koncem ? plukac czy juz im wystrczy ? Pozdro @ll
yo'man Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2016 yo trawkowicze Dzien 64 W boxie jesien, w tym tymgodniu zaczynamy kosic. Przedwczoraj dostaly flush i czekam az spija. Napewno poleci colorado cookie ktore juz zaczyna różowiec i jeden ultimate. Oprocz jednej wszystie maja juz mleczne trichomy wiec jakos szybciej niz podaje producent ale potrzymam z tydzien jeszcze to cos moze spuchnie. Napewno ostatnia wyjdzie za jakies dwa tygodnie ale mam zamiar wystrzelic jeszcze 4 colorado co mi zostaly wiec jak wjada podmianki to zaloze osobny gl najwyzej. Dzieki za kibicowanie i rady w trudniejszych momentach 3
yo'man Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Wydaje mi sie ze wynik bedzie zblizony do ostatniego tylko ze przez ta siatke masywniej to wyglada
dawcanerki Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 I co kosa już była? jak sprawa trichomów? są mleczno purpurowe? u mnie jak by wszystko stanęło, nie wiem czy przegapiłem czy jeszcze trichomy koloru nie zmieniły bo cały czas wydaje mi się że sa przezroczyste
yo'man Opublikowano 3 Września 2016 Autor Opublikowano 3 Września 2016 wyjezdzaja powoli jedna po drugiej. Trichomy zostawiam tak jak jest ze 20% brazowych i dopiero wale. Walne ogolnego up'a po zbiorach ale 2 napewno jeszcze z tydzien. Co do Twoich to tak jak juz napisalem w pm, troche postresowales po drodze i afryka przez caly grow to moze sie wydluzyc. Tyle juz czekales wiec teraz sie nie spiesz
Scooby-Doo Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Pewnie leży gdzieś upalony i nie ma siły do klawiatury podejść
dawcanerki Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 , ja juz swoje skosilem tydzien temu, wlasnie wrzucam fotki aler marnie wyszlo, spalilem 3 panie, ogolnie przenawozilem je wszystkie , nastepny bedzie 6 White Widow - opestki juz sie moczą
Recommended Posts