Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano

Cześć wszystkim,jeśli ktoś czytał mój temat CFL vs HPS to tutaj będę kontynuował. Zmianie uległa bardzo istotna rzecz m.in. Box. Gdy bylem w pracy moja teściowa schowała pranie do szafy,oczywiście zobaczyła boxa i zaczelo się multum pytań co to po co dlaczego? Odpowiedziałem że To szafka na ciuchy a ta folia jest po to żeby ciuchy się nie niszczyły:D na szczęście znalazł się stary komp i on będzie boxem. Narazie jest koc i wentylatory :D proszę o rady dotyczące budowy. Lampki to na bank będą tornado 32W x2 zdjecia wrzucę jutro bo dzisiaj Na Tel jestem,pozdro :D

• Replies 55
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

W sieci mnóstwo wszelakiego rodzaju już zbudowanych PCBoxów czy też tutoriali - trza wygoglować i się na czymś wzorować. Poszukaj czy ktoś wrzucał do takiego małego boksa 2xTornado i jak pod tym roślinki żyły. Moja rada - próbuj na ledach. Za 2 Tornado (mniej więcej) masz 4 chińskie ledowe żarówy full spektrum po 18W (za darmo wyślą Ci je z Chin nawet ;]). Przeglądałem kilka tematów na zagranicznych forach na takich lampkach i w PCBoksie powinno dać radę, na pewny polskim forum również widziałem - chyba z paska led pociętego. Zgrozo, jest nawet zagraniczna firma sprzedająca PCBoksy i nawet z ledowym oświetleniem ;)

Proponuję ledy tylko dlatego że spodobała mi się zabawa z nimi i póki co około 130W panel daje lepsze efekty niż HPS150W (porównując rośliny do =/- 2 tygodnia życia).

Opublikowano

Cześć wszystkim,sorki za długą nieaktywność ale bylo po drodze trochę problemów. Box jest narazie w posiadaniu koca i wentyl. Lampki i reszte zamówię pewnie w polowie miesiąca bo narazie brak czasu :/ foty wrzucę jutro,dzis nie dam rady bo na Tel jestem. Pozdro i dzięki za zainteresowanie :D

Opublikowano

Tak jak wspominałem box ma narazie tylko wentylki i koc,dodam że wentylki są przymocowane prowizorycznie,tzn. trzymają się na kabelkach od zasilacza komputerowego,ale jakoś im to nie przeszkadza,normalnie działają i nie mają zamiaru spadać :D Opłaca się programator analogowy czy lepiej kupić cyfrowy?

13576434_782984878505577_30904037_n.jpg

Opublikowano

Cześć wszystkim, jestem ciapa i mam 2 pytania :D kupiłem oprawki i nie wiem czy dobrze kable zamontowane oraz co zrobić z żółto zielonym kablem . A nastepne pytanie to czy odblysniki są konieczne czy może obejść się bez nich? Z góry dziękuję za odpowiedzi :D

IMG_20160706_100147_1.jpg

IMG_20160706_100147.jpg

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+