Siema, ja tylko tak na szybko do tematu Stalina wskoczę. On ma rację ze świeżymi nasionami bo one z dużym prawdopodobieństwem by zgniły jak je wrzucisz do moczenia. A to że THC-THC ma świeże nasiona to fakt👍
I też widzę czasu nie marnujesz 😉😁 ja jestem ciekaw Bruce Banner i Green Gelato. Ja przy następnej uprawie będę sądził Bruce Banner i Express Gelato tylko ja już przeszedłem na sezonowki. I trzymam kciuki za grube topy.👍
To jest bardzo dobry pomysł, ale na oddzielny temat, coś w stylu: Kiełkowanie 10 letnich nasion. Sam jestem ciekaw jak by to wyszło, ile na ile by wykiełkowało. Tak że jak byś chciał coś takiego zrobić, to stwórz do tego celu nowy temat.
Tak się składa, że i mam takie 10 latki, które gdzieś dawno dawno temu wygrałem i kto wie czy przez to nie są jeszcze starsze. Mógłbym sprawdzić czy puszczą korzonki ale bez żadnego wysiewu.
Pewnie masz rację nie widziałem osobiście a i nawet tak się wybić w polsce to już jest nie lada wyczyn..
No i właśnie mam teraz dylemat bo coś mnie ciągnie do thc thc a zawsze byłem tam zadowolony raz był tylko problem z jednym rodzajem pewnie lipa sort ale mimo regulaminu że niby można zrobić zwrot ale dalej że nie można kielkowac więc jaka reklamacja ale że mieszkam w niemczech dostałem ładna rekompensatę 🙂
Mogę jeszcze tylko tyle dodać że ciężko o coś dobrego gdzie jest możliwość wysyłki za granicę..
Recommended Posts