kazzmaze Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 Witam i gratuluje plonów, bardzo dobrze to wygląda. Małe pytanie, co to za panel led jest? samoróbka? kupna? mógłbyś coś polecić? mam większą powierzchnie box 06x0,9x1,6 m Pozdrawiam
Rysiu Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Opublikowano 5 Lipca 2016 Samoróbka. Tania, ale sprawna Taki box jak twój 0.6x0.9, to będzie mój następny. I tam pójdą dwa takie panele. Ale po lekkiej przeróbce. Trochę więcej białego światła wejdzie. Moc po 89W max na jeden. I po dwa wentylatorki na panel, bo jeden nie daje rady za bardzo. Albo jeden panel 150W. To też w zupełności wystarczy. Ogólnie któregoś się będę musiał pozbyć. Albo tego 150W, albo tych dwóch mniejszych. Zobaczymy.
Rysiu Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Opublikowano 7 Lipca 2016 No wieczorem wrzucę fotkę. Wsadziełm stuff do słoika, trochę małego bo musiałem go tam wciskać na siłę, otwieram na drugi dzień i czuć wilgoć Trochę się wystraszyłem, że może jakaś pleśń się wdać, więc dałem stuffik na sitko i jeszcze podsuszyłem dobę. Dodatkowo dałem mały wentylatorek, który wiał na palenie. Dzisiaj ważę, a tam 67g. W dobę poszło 19g wilgoci jeszcze! Sądziłem, że tak z 8-10 max pójdzie. No ale teraz jest porzadnie wysuszone. Nie wiem, czy nie aż za bardzo. Wiem przynajmniej, że mi się pleśń żadna nie urodzi w słoiku. Teraz to daje 1.2PLN/1g. Czyli dalej tanio w ch.. 1
Scooby-Doo Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 Gratki ! Naprawdę super to wyszło Pozdrawiam
Recommended Posts