Drugi Plan Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Robiłeś coś już kiedyś w tym mini boksie? Ile dałeś litrów docelową donice? Jak mas zmoże zdjęcia to bym chętnie zobaczył Z fartem! / To jest sam plagron? Bez żadnych domieszek, czy dorzuciłeś jeszcze torf? 1
Scooby-Doo Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Opublikowano 22 Marca 2016 @Drugi Plan - no jak by nie było w tym boxie już uprawiam od prawie 2 lat - więc odpowadając na Twoje pytanie - tak uprawiałem i wszystkie relki z tego boxa są na forum. Poszukaj dobrze w zakończonych - zdjęć tam nie brakuje Wszystko jest opisane w pierwszym poście - dla pewności - donica podana w opisie Grow jest pierwszą i zarazem docelową doniczką. Odnośnie ziemi - tak , medium to light-mix @ Plagron @zasobnik - Dzięki a z tą nauką to nie przesadzaj Ja raczej wzorem do naśladowania nie jestem - w uprawach również. Czasem pójdzie OKO - a czasem ciut gorzej , ale zawsze swoje to swoje @Toksyna - Dzięki 1
PanikaGoryla Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 DrugiPlan jak mogles niewidziec relek w tym boksie.. widac ze nie czytasz pamiętników Scooby te bioemy mozna mieszac z pozywka np grow i voodo? tak zeby na raz podawac 2
Scooby-Doo Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Opublikowano 23 Marca 2016 DrugiPlan jak mogles niewidziec relek w tym boksie.. widac ze nie czytasz pamiętników Scooby te bioemy mozna mieszac z pozywka np grow i voodo? tak zeby na raz podawac @Panika - Święte słowa A co do BioEmów to raczej nie , nie należy tego mieszać z innymi środkami czy nawozami. Z Emami nie ma co przesadzać , bo jak nie będą miały "pożywki" w ziemi - w postaci osadów soli (po nawozach) czy po innych syfach to zajmą się korzeniami. Ja leję w razie potrzeby - jak mam problem z blokadą , albo leję po nawożeniu PK. @bart85 - Witam i miłego oglądania 1
PanikaGoryla Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Czyli na out sie nie nadaja dzieki i pozdro 1
Scooby-Doo Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Opublikowano 23 Marca 2016 @Panika - nie , że się nie nada na out Bardziej będzie problem z tym , że na spocie trzeba by było być częściej - większe ryzyko wtopy. W rolnictwie normalnie są używane - tyle , że u nas rolnicy konopi nie uprawiają - jeszcze
UndeRtakeR Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Scooby U Ciebie zawsze taki ruch jak na marszałkowskiej :D Zasiadam i oglądam. W zdrowiu i z fartem do mety 2
SmakMaroca999 Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 DrugiPlan jak mogles niewidziec relek w tym boksie.. widac ze nie czytasz pamiętników Scooby te bioemy mozna mieszac z pozywka np grow i voodo? tak zeby na raz podawac @PanikaGoryla Voodoo to nie pożywka tylko flora bakteryjna 1
Recommended Posts