creative25 Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Opublikowano 3 Marca 2016 Siema Dzien 5 dla trzech Cytrynek Dzien 2 dla jednej Cytrynki Pierwszy tydzien sama wode w temp od 20 do 22 stopni C o ph 6.2 0becna Temp. w Boxie i wilgotnosc jak narazie wszystko idzie ladnie i zdrowo obecnie slonko swieci 20 godz na dobe
Plantator Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Creativ nie wiele możnabyło spieprzyć do tej pory, roślinki zaczynają zabawe w życie. W sumie już widziałem akcje męczenia rośliny po kilku dniach ale tu idzie piknie i zdrowo? Pozdro?.
yo'man Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Tak ja pisze @Plantator zabawa sie zaczyna.Zastanawiam sie nad tą torbą co2 co wisi u Ciebie.Mierzyles moze zawartosc co2 w powietrzu ?? Jaką masz turbine i filtr ??
yo'man Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Tak ja pisze @Plantator zabawa sie zaczyna.Zastanawiam sie nad tą torbą co2 co wisi u Ciebie.Mierzyles moze zawartosc co2 w powietrzu ?? Jaką masz turbine i filtr ??
creative25 Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Opublikowano 4 Marca 2016 roslinka i tak pobierze tyle co2 ile poptrzebuje nadmiar nie zaszkodzi , box jest dobrze filtrowany jak pozamykam szczelnie wyloty to zasysa sciany do srodka ,nie mam miernika co2 po za tym pieknie szly poprzednie sa filmiki na youtube z tym workiem jak ktos mierzy co2 nie pamietam dokladnie ale bylo spoko
yo'man Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 roslinka i tak pobierze tyle co2 ile poptrzebuje nadmiar nie zaszkodzi , box jest dobrze filtrowany jak pozamykam szczelnie wyloty to zasysa sciany do srodka ,nie mam miernika co2 po za tym pieknie szly poprzednie sa filmiki na youtube z tym workiem jak ktos mierzy co2 nie pamietam dokladnie ale bylo spoko no wlasnie chodzi o to ze jak masz dobry wywiew to ze zwyklego 360ppm nawet nie bedzie 500ppm. Na YT znalazlem filmik gdzie gosc przy pomocy dwoch duzych bagów podnosi do 1600ppm ale uwaga, nie ma turbiny!! W moim otoczeniu ludzie ktorzy tego uzywali i nawet uzywali extractora co2 za gruby hajs mowia ze jak masz dobry nawiew to nie daje to zamierzonych efektow. Dlatego moje pytanie, bo opinie ktore spotkalem nie przekonuja mnie do produktu a musze przyznac ze sam bylem tym zainteresowany.
creative25 Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Opublikowano 5 Marca 2016 WENTYLATOR pracuje 15 min on na 15 min off dla wyruwnania temperaturt wiec gdy nie pracuje roslina pobierze co2, tak czy inaczej wszystko pieknie roslo zawsze to wiecej co2 niz wogole i tylko z atmosfery
creative25 Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Opublikowano 19 Marca 2016 Siema 21 dzien dla 3 cytrynek i 18 dzien dla jednej cytrynki zdjec malo ale wiecej bedzie na kwitnienie 1
Recommended Posts