zasobnik Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Opublikowano 2 Marca 2016 @Scooby-Doo: ziemia to light mix. Czyli dam jej troche biogrowa @PanikaGoryla: Lodówka jest przygotowana tylko nie mam jeszcze wentylatora i filtra. Nie mam kiedy podjechać po to. A przesadzać będę tylko Ser ale jeszcze niech podrośnie...dobrze się ukorzeni Automat powinien dać radę w tym co jest. Dosype ziemi po brzegi. Nie chcę już go stresować Cały czas mam problem z doborem wentylatora i filtra. Jak to obliczyć Box 40x50x100 lampa 150W hps. Czy ma być to 150m3/h wentylator i tak samo filtr?
zasobnik Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Opublikowano 2 Marca 2016 Coś takiego znalazłem za rozsądną cenę /admin - link do aukcji allegro wygasł/ nada się to??
zasobnik Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Opublikowano 5 Marca 2016 Witam wszystkich. Takmi mały szybki UP... i małe pytanko. Czy to już się zaczyna ten piękny okres???? Pozdrawiam
kripter Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Myślę że już możesz zacząć lać odrzywki na kwitnienie, zacznij spokojnie od 50% dawki i stopniowo zwiększaj co podlanie TO JUŻ TEN PIĘKNY OKRES
kripter Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Tak apropo to ile dni już mają? Bo nie napisłeś.
zasobnik Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Opublikowano 7 Marca 2016 Na zdjęciach 27 dni. Kwitnie tylko Auto. Ser jutro idzie do docelowej i pod hps obie wrzucam. Dzisiaj przyszedł filtr i wentyl
zasobnik Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Opublikowano 7 Marca 2016 Oki. Mam filtr i wentylator. Tylko teraz takie pytanko bo troszkę duży ten filtr Czy mogę zamotnować to wszystko na zewnątrz boxa? W takiej kolejności Box ---> Rura ok.50cm ---> Filtr ---> Rura ok. 50cm---> Wentylator ---> Rura w komin ok. 2m Z góry dzięki.
Recommended Posts