Odmiany pełno sezonowe to rośliny fotoperiodyczne, czyli na outdoor zaczynają kwitnąć jak dzień staje się krótszy a w indoor jak zmienisz im czas świecenia lampy na 12/12. To oznacza że nie ważne kiedy posadzisz je na dworze, bo i tak zaczną kwitnąć we wrześniu. Jak posadzisz w lipcu to po prostu będą mniejsze od tych posadzonych w maju. Ale zaczną kwitnąć w tym samym czasie.
A nie coś tam produkuję tylko foty niewyraźne. Zwiększ dawkę Bloom i jakiś boster
Zapomniałem wcześniej cię za cytować wcześniej też coś ci pisałem zwiększ im dawkę fosforu i potasu i jakiś booster na kwitnienie żeby szroniły i żywice robiły 😉 i pH trzymaj około 6,8-6,9 a one i tak zbiją do 6,5 około 😉 ale jak mają w fazie flo trochę większe pH to lepiej przyswajają fosfor i potas 👍
Powiedz mi jeszcze który to tydzień jak one kwitną? Bo na zdieciach wygląda jakby kwiaty przestały się rozwijać. Nie ma nowych włosków i taka na każdej?
a co do ilości pitej wody to jedno i drugie i teraz bardzo uważaj żeby nie przelać bo one i tak długo się topiły 😅 pamiętaj że lepiej delikatnie przesuszyć jak przelać 👍 i ja teraz też lekko pod topiłem i małe i duże. Dlatego teraz muszę je lekko przesuszyć 😅😉
Elo Kumpel 👊 liście poprawiły się w huj co? I co im dajesz na kwitnienie teraz i ile? Ty lecisz na biobizz nie? Jak tak to za bardzo nie pomogę bo ja lecę na mineralnych a i kurwa teraz do mnie doszło jak ty lecisz na organicznych to nie ma sensu mierzyć EC bo te pomiary nic ci nie powiedzą, Ponieważ te nawozy aktywują się w glebie. I te liście na samym dole noszą jeszcze ślady przelania ale te na górze są 👍 tak powinny wyglądać i są ładniejsze jak u mnie😉 I daj im jakiegoś boostera żeby się szroniły.
Recommended Posts