incognito Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Opublikowano 21 Marca 2016 Dzień 50? Szybkie foto, bo jakość słaba. Generalnie ostatnie półtora tygodnia dziewczynki idą konkret w górę i na boki też. Jedna co za szybko wystartowała z kwitnieciem robi się całkiem fajna. AK47 widać bedzie byku bo jeszcze weguje. Dopiero teraz doszedlem do wniosku, że lst nie było chyba zbyt koniecznie, ale roślin mi nie zabije, więc spoko... jak widać w 60 dniach się nie zmieszczę z growem, ale czy to źle? Nie wydaje mi się, jak widzę te spore panienki, a co dopiero będzie jak zaczną puchnąć. Dziś wrzuciłem do boxa LED'a, niech mają 100% światło na kwitnienie. Oto foteczki Całe stado przed zamontowaniem Leda Pierwszy kwitnący, będzie chociaż mała degustacja, przed głównym zbiorem Ak47- bedzie duża panna czuje Grapefruit - LSTowany, moze i nie potrzebnie, ale trzeba przyznać że dolne partie bardzo poszły w górę i są zrównane z głównym topem. Trzeci grapefruit - bedzie gęsta na pewno, ale czas pokaże calosc po zamontowaniu leda... slabo widać... Pozdrawiam
Miś Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Jeden prawie kończy, a reszta dopiero zaczyna
incognito Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Opublikowano 29 Marca 2016 Dzień 58 Roślinki po kolejnych 8 dniach. Grapefruit: mały: kwitnie, puchnie, zbiera się na nim dużo żywicy, ma intensywny cytrusowy aromat dwa pozostałe dopiero zaczynają AK- pierwsze dni FLO Temperatura koło 21-25 stopni dobowych wahań. WIlgotność 46% podchodzi pod 50% Z racji że kończy mi się "FLOWER" od Atami , leje go tylko 2-3 ml na litr wody Atami Grow leje po 5 ml na litr Foteczka ogródka Główny szczyt, a zarazem cała roślinka Grapefruit - oto fenomen rosnących "w pałkę" panienek Grapefruit z LST Drugi Grapefruit AK nie ma na zbliżeniach, bo na moim aparacie to nie robi wielkiej różnicy Może pożyczę lepszy aparat to będą lepsze fotki, ale to na pewno podczas oraz chwilę przed ścinką Pozdrawiam
Scooby-Doo Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Dobrze jest Jak napisał Panika - będziesz miał co pokiepczyć Pozdrawiam
SmakMaroca999 Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 fajnie ale ogranicz nawoz na wega teraz nawozy na flo i boster bo widac ze azot wstrzymuje kwitnienie.Odpusc juz tego Grow i lej nawozy na kwitnienie bo uszczuplisz sobie tylko plon.
Recommended Posts