-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
A autor tego posta niech lepiej kiełkuje nowe pestki bo na te siewki szkoda czasu i prądu bo to będzie klapa w 100% -
To jasna sprawa taki start przy Autodach to jest strata czasu na dalszą uprawę i ja tak od świąt do Sylwestra wyrzuciłem jakieś 10 siewek😅 bo jak nie pije alko to jak się zjechała rodzinka i tak dalej to trochę poleciałem. A jak pije to debil mi się włącza i trochę mnie poniosło z podlewaniem 😅 wiesz co? Jak się nie da jak po pijaku wszystko się da🤣🤣 ale rezultatem był kosz na śmieci 😞 A co do żarówek na to racja i nawet nie polemizuję 👍 tylko napisałem że jak na taki zestaw to jest w miarę ok. Wiadomo nie ma co się spodziewać rekordów 😅 ale z jednego krzaka parę ładnych gram zbierze i w sumie możesz zobaczyć jego rezultaty w starej fotorelacji tyle że tam biały innego boxa ale opierał się na tym samym założeniu 😉 -
Siemano👊 Dzisiaj widać już po pannach że indukcja wchodzi na wyższe obroty i teraz z dnia na dzień będzie widać różnicę od razu po otworzeniu boxa. -
Przez ZielonyTabaluga · Opublikowano
Sam kiedyś leciałem na v-tac, miałem łącznie 400w, co dawało mi ponad 50k lumenów (wymagane na 1m2), do połowy kwitnienia była bajka, później zaczynają się schody. Po przesiadce na tsw2000, jest tak kolosalna różnica, że nie ma dyskusji. Na żarówkach nie osiągniesz 1g/w. Po prostu się da. Po za tym dużo zabawy jest w zmianę barw żarówek. (Bo jazda na 4K już w ogóle mija się z celem). A co posta autora, ewidentnie przelane + za duża wilgoć była w boksie. One odżyją, ale już w ich systemie są skazane na porażkę. -
Siemasz👊 oczywiście w pewnym sensie masz rację i nie ma co dyskutować tyle tylko że muszę przyznać besti że źle mu to nie idzie na tych żarówkach i jak na taką konstrukcję 😉🖕💪
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts