Scooby-Doo Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Wszystko ładnie i fajnie , ale tak jak Smaku prawi - ostro poleciałeś z PK......co widać. Smak ziółka nie będzie już taki dobry tak powinien. PK zostawia osad i zwiększa ilość soli w glebie - ja używam tylko 3-4 razy w ciągu całego życia rośliny - od połowy dawki zaczynając i na pełnej kończąc. U mnie BioEmy robią dobrą robotę i przyśpieszają rozkład soli w glebie. Oprócz tego jest OKo
zasobnik Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 a czy za dużo PK może zastopować puchniecie kwiatów?
Scooby-Doo Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 @zasobnik - może popalić liście i spowodować blokadę przez co kwaity nie będą się prawidłowo rozwijać tylko "zrudzieją" zanim spoochną Wszystko z umiarem Poza tym smak po "overdose" PK 13/14 jest wręcz dramatyczny.
zasobnik Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Aha... No to już chyba wiem co działo się z moim Pure AK w zeszłym roku
Omar Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Opublikowano 1 Marca 2016 Dobra popaliłem liście i jaki jest sposób żeby to zatrzymać ? Podlewać samą wodą ?
zasobnik Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Flush dobrą wodą jeśli tak się stało... ale czekaj niech się wypowiedzą....
Scooby-Doo Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Dobra popaliłem liście i jaki jest sposób żeby to zatrzymać ? Podlewać samą wodą ? Tylko woda , byle nie postępowało dalej. Tego co było nie cofniesz Wszystko z umiarem Pozdrawiam 1
Recommended Posts