Plantator Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Ja zacząłem stosować defo jak zobaczyłem badania na ten temat są zwolennicy i przeciwnicy ja jestem gdzieś po środku. Delikatne defo nie zaszkodzi jak jest robione z wyczuciem(nie zadużo na raz na jednym krzaku) to roślina dobrze reaguje. Na truskawie o OGKush ładnie idzie tne raz w tygodniu 2-4 liści zaczynając od góry biorąc pod uwage zaciemnienie jakie robią ,wiek wielkość(wiatraki). Tak żeby za bardzo nie męczyć rośliny. Na Amnesi nie robiłem klasycznego defo tylko dolne gałęzie obcinałem dla zwiększenia potencjału więc darowałem sobie z liśćmi ale w połowie tygodnia mam zamiar troszke przyciąć. Po pewnym czasie zauważa się jak roślina pozytywnie na to reguje ale można też skrzywdzić rośline miałem taki przypadek że zamocno ciąłem i wydaje mi się że hermy sie porobiły od tego. Takie moje spostrzeżenia o defo?. Pozdro
Miś Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Opublikowano 27 Listopada 2015 Dodam jeszcze, że te większość pędów jest FIM-owana, szczególnie te, które wyrastają za duże
MJ_Mouse Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Ładnie wykonane i ładnie się prezentuje
Dzik Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Misiu jedziesz po bandzie z tym treningiem Z FIM-owaniem musisz już skończyć. Liści też bym już więcej ne zrywał bo aż strach pomyśleć Po za tym zdrowa zieleń, ładnie i zgrabnie wszytko. Fajnie że siatka!
Miś Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Opublikowano 29 Listopada 2015 Dzień 7 Flo Wczoraj wieczorem dostały oprysk z soli himalajskiej,(troszkę większa szczypta na 250ml wody) i rano pokazały preflowery Fota z wieczora i z rana, jak widać nie zaszkodził im oprysk. Preflowery 1
Scooby-Doo Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 No i pięknie coraz gęściej się robi
Toksyna Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Ładna gęsta powierzchnia zieleni. W czym ma pomóc ta sól? Pozdro
PanFarmer Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 coraz ladniejszy ogrod sie robi az milo zagladac i patrzec na nowe upy heh;)
MJ_Mouse Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Ależ tam będzie gęsto za jakiś czas
Recommended Posts