Dzik Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 Nasiona: auto kak; auto haze -female seeds, auto critical -SmakMaroca999, Oświetlenie: HPS 250, sunmaster, + czasem cfl 23W o chłodnej barwie Fotoperiod:18/6 Box: 60x60 Podłoże: kokos, ziemia, i dodatki Nawozy: organiczna mieszanka własnej roboty; później power roots; organiczno-mineralny A&B do kokosu; Green Sensation Wentylacja: TT 100, 21W 145 m3/h Doniczki 6,2 l Bardzo miło jest mi rozpoczynać kolejny growlog mimo tylu niepowodzeń i przeciwności losu ;-) Dlaczego rośliny automatyczne? -Chcę się wyrobić do końca roku. Tylko z tego względu. Dlaczego 6 sztuk a nie 9? -Siałem 10 nasion ale wypaliło 6 (jedna jest uszkodzona bo nie mogła zrzucić skorupki). Niema sensu zamawiać nowych bo starsze rośliny wyparły by te młode. Czy to dziki zniszczyły wasze sadzonki w tym roku? -Nie. to były guźce (takie świnie z Afryki). show must go on 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bio Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 Znowu te automaty... No ale dziku jak musisz to jedz! Powodzenia tym razem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toksyna Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 Życzę powodzenia i bezproblemowej uprawy i te 6 sztuk tez ci ładnie boksach wypełni. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooby-Doo Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 Siadam i paczę A z tego co widzę to będzie na co Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanikaGoryla Posted September 26, 2015 Share Posted September 26, 2015 Dzik znow ruszyl z kopyta pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzik Posted October 10, 2015 Author Share Posted October 10, 2015 dzień 18 Na początku było tak kiepsko że chciałem rośliny wyrzucać i zaczynać od nowa. Rura wentylacyjna się przerwała ze starości i dmuchało gorącym.Trochę mnie fantazja poniosła przy robieniu mieszanki i z czymś przesadziłem Jednak teraz odbiły o 180 stopni tak że jestem bardzo zaskoczony.. Zrobię LST na tych wyższych. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leclerc Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Bardzo ładnie idą jak na 18 dzień. Nie są przypadkiem już trochę głodne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzik Posted October 10, 2015 Author Share Posted October 10, 2015 Na to wygląda. Dam im pierwszą, niepełną dawkę nawozu - zobaczymy jak zareagują. Auto ak47 -cztery roślinki, jedna odmiana a każda sztuka wygląda inaczej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plantator Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Siemanko, Dać im żryć i czekać,czekać a poźniej ścinać i w końcu suszyć?. W zdrowiu i z fartem do mety? Dziku. Pozdro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leclerc Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Na to wygląda. Dam im pierwszą, niepełną dawkę nawozu - zobaczymy jak zareagują. Auto ak47 -cztery roślinki, jedna odmiana a każda sztuka wygląda inaczej Miałem na początku roku w namiocie kilkanaście sztuk tej odmiany i takie same spostrzeżenia - każda inna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts