-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
No witam z tą wilgotnością to trochę lipa na kwitnieniu będzie ale to się jeszcze okażę. A po nowych liściach widać że przestałeś przelewać to dobrze i po kolorach liści widać że nic im nie brakuje i jestem ciekaw jak tam z pH u dziewczyn bo podejrzewam że mogą być jeszcze lekko zblokowane. Pewnie dalej nie masz miernika?😉😁 No a co do tych filmów to u huj dobrych info podaje. A ja teraz jak lecę z fotoperiodami to chcę właśnie wypróbować jego technikę i zobaczymy co z tego będzie😅🤔😉 a i co do temperatury jak masz 24,5 w dzień a w nocy 22to nie jest źle tym bardziej że zaczęły kwitnąć a na kwitnieniu zalecana jest temperatura 25-26c tak że dużo ci nie brakuje -
Przez GonsiorTadek · Opublikowano
To dziwny typ. Musi to być jakiś fanatyk 😅 lub ma za dużo wolnego czasu i mu odwala. W tych czasach ludzie w tym wieku bardziej się śmieją z tego że chore prawo zakazuje uprawy konopnej roślinki a na każdym rogu można kupić alkohol który jest główną przyczyną patologii w Polsce. Młodzi ludzie (a koleś jest młody) są za legalizacją a nie ściganiem za uprawę paru roślin konopi. -
Przez Bili Joe · Opublikowano
Nie, to młody gościu,31 lat, znam go doskonale, kiedyś bym tego o nim nie pomyślał a teraz wiem dokładnie co to za szuja. -
Nic nie cykaj i ja też tak miałem jak ty że myślałem podobnie że je uszkodze 😉 ale ktoś mi napisał że teraz automaty są już tak silne genetyczne że można sobie pozwolić na naprawdę dużo i tak też zrobiłem i myślę że się opłacało i nawet jeden szczyt złamałem i zakleiłem taśmą klejącą to nawet liście jej nie opadły i teraz kwitnie jak szalona😉😁 tak że tnij a na następny raz to i gnij😉🤣🤣🤣 wtedy nie ma problemu w wysokością 👍🫵 -
Dokładnie ale zwiększaj i ciachać się nie cykają i już jest lepiej a azotem masz je najebane że aż niebieskie się robią czy mi się w oczach jebie 🤣🤣🤣
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts