Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Sukcesywnie idzie do przodu ten niedobór, "żyły" w liściach stają się buraczkowe. Nikt nie ogarnia czego to może być niedobór i co należy zrobić, żeby ją z tego wyprowadzić?

Opublikowano

Mam wrażenie, że ją lekko przyhamowało. Z tym się zmaga (kolor bez zmian) + dodatkowo na liściach zauważyłem to co niżej, nie sądzę, żeby to było od lampy... - chociaż ma z 7-8cm do lampy, ale..., jest to na razie tylko na kilku liściach.

cho.JPG

Widać to coś na liściach i buraki w żyłach. 

choa.JPG

post-43036-0-32715400-1441128928_thumb.j

post-43036-0-79879200-1441128931_thumb.j

Opublikowano

Wygląda na głodną, na brak min. ca/mag, może spróbuj podsypać dolomitem. Dolomit zawiera wapń i magnez i przy okazji zwiększa przyswajanie innych makro i mikroelementów.

Opublikowano

No przyrko mi to mówić , ale wygląda jak by kończyła powoli żywota.... :(

Kwiatki się nie rozwiajają i liście robią się już prawie przeźroczyste....ehhhh po co było to defo na auto robić w tym stadium  :unsure:

Opublikowano

Jutro akurat jest podlewanie, bo się sucho robi. Mieszać ten dolomit z bio na kwitnięcie - wejdzie to jakoś w reakcje czy lepiej samym dolomitem? I ile tego dolomitu rozrobić?

Opublikowano

Wymieszaj teraz w małej ilości wody i podlej. Czytałem gdzieś o 1 łyżce na litr ziemi przy robieniu mieszanki. Możesz razem z biohumusem, ale dzisiaj daj sam dolomit, będziesz wiedział, co to przez to co mówię

Opublikowano

Ziemi jest ok. 3-4 litrów, ale nie chcę przejebać - nie wiem jak się zachowuje ten dolomit. Myślisz, że stykną dwie łyżki rozrobione w szklance (~200ml), a jutro normalnie podlewanie? 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+