Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Jeszcze jedna sprawa...

wentyle mam podłączone pod programator - przestają kręcić na 6h, tak jak jest noc w boxie. Może tak być, biorąc pod uwagę fakt, że roślina kwitnie? 

Opublikowano

Narazie nie powinno jej zaszkodzic. Ale jak juz zaczna formowac sie szyszeczki to musisz kontrolowac wilg. bo plesn lubi sie wtedy pojawic.

Wiec podczas zaawansowanego flo wiatr by sie jej w nocy przydal :)

Opublikowano

Nie mam dawkowania CO2. W updejcie widać, że powoli, POWOLI robią się topy. Czy jest szansa złapać pleśń jakby przy wyłączonych wentylach wilgotność była na poziomie 40-50%?

Jak już się zacznie konkretne flo to jej wrzucę wentylacje 24h. Na razie chodzi mi o ten konkretny etap. ;)

Opublikowano

Ja mam zawsze wyłączone w nocy i tylko raz grzyba złapałem, ale odmiana była jakaś podatna na pleśń , bo jej klon też się zagrzybił,a inny strain(wszystkie były w jednym boxie)

• Upvote 1
Opublikowano

Jak to się sprawdza w automatach? Widziałeś jakieś fotorelki z rezultatami? Lubię po prostu eksperymentować i sprawdziłbym jak to się zachowuje na automatach, ale nie chciałbym drastycznie tego robić, tylko sukcesywnie roślinę przestawić. Zmniejszać np. co 2-3 dni o godzinę światło.

Opublikowano

Znowu tą dziweczkę wysuszyło. Cała oklapnięta, mam nadzieję, że nie będzie znowu problemów z glebą. Jadę po nawóz. 

BTW, na flo chleją tyle wody?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+