Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Nie mówię do końca o bio -sam takowych nie używam ale planton kiedyś a tetaz to zupełnie inna bajka  :)
Ja używam od kilku grow Plagron'u oraz Hesi i jestem zadowolony. Dawki odpowiednie i jest bardzo dobrze ( jak dla mnie ).
Jak się skończą moje zapasy to uderze w nawozy od AN  ;)

Pozdrawiam i sorry za lekki off :)

Opublikowano

Decyzją moją i poradami od was zainwestuje w taką ziemię(oczywiście nie 50L bo po co mi tak dużo :D):

BBCLM317Dq.jpg

i do tego kupię taki nawóz(tylko nie wiem jaka pojemność na jedną uprawę więc proszę o pomoc):

res_957130465df8e5534d4476ccddf547aa_400

może być czy średnio to dobrałem  :unsure:

Opublikowano

Jak masz darmową wysyłke i zamawiasz juz ta ziemie to wez sobie try packa jednak lepiej sie sprawdzi . Biohomus na wega a na flo i tak bedziesz musiał coś dokupić. 

• Upvote 2
Opublikowano

Niestety dopiero przed dwoma godzinami zamówiłem ziemie+nawóz(a zbliża się weekend więc kurierzy raczej nie dotrą do mnie jutro), a nasionka jest już w mokrym waciku od rana więc pytanie za 1000 punktów :D

czy mogę na początek(jak wykiełkuję) dać nasionko do zwykłej taniej ziemi uniwersalnej i w np. opakowanie po jogurcie dużym?

Opublikowano

Ogólnie zaleca się żeby kielkowac w tym samym medium w którym później roślina rośnie, roślina najzwyczajniej ma czas "polubic" i przystosować się do danej mieszanki

Ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :P

Opublikowano

Roslinka a właściwie wykielkowane nasionko trafiło do ziemi wczoraj wieczorem :) obecnie stoi na parapecie i czekam aż wyrośnie

gallery_42504_1344_445497.jpg

box już czeka a ja chodzę co chwile do okna patrzeć czy może już się pojawiła  :excellent:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+