hany1995 Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Dlaczego lampa mi się wyłączyła i transformator buczał? O co chodzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miś Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Może opisz problem bardziej, a nie rzucaj pytaniami z kosmosu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzielnicowy Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Dlaczego mam dziurę w skarpecie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plantator Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 To oznacza że czas się udać do sklepu☺i kupić nowy najlepiej cyfrowy. Ja jak miałem magnetyki to po kilku dobrych sortach bzzzzzzz robił. Działać działały ale cuda się działy i ponoć prądu więcej pobiera.? Pozdro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hany1995 Posted July 25, 2015 Author Share Posted July 25, 2015 Może opisz problem bardziej, a nie rzucaj pytaniami z kosmosu? Wszedłem dziś do pomieszczenia z boxem, patrze a tu lampa wyłączona i transformator buczy. Kupione około 2 tygodnie temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miś Posted July 25, 2015 Share Posted July 25, 2015 Wcześniej działał, i nagle coś takiego? Jest na gwarancji albo coś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted July 25, 2015 Share Posted July 25, 2015 hany1995 za spamowanie forum nakładam na Ciebie blokadę pisania Czytaj forum, pytania które zadajesz an forum już się pojawiały tak samo jak odpowiedzi na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.