emes Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Opublikowano 13 Lipca 2015 Mam do Was dwa pytania: 1) Kilka nasion otworzylo sie po niecalych 20h w wodzie, czy to nie za szybko ? 2) Czy ciemnozielony kielek oznacza, ze z tego nasiona bedzie lipa ? Chyba zawsze biale sa Pzdr Edit: dzieki Mis
Miś Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Za szybko? , pod tym ciemnozielonym czymś, jest biały kiełek.
Plantator Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Im szybciej tym lepiej jeszcze sekunda i będzie biały kieł?. Słuchaj Misia☺. Pozdro?
emes Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Opublikowano 18 Lipca 2015 Czas na pierwszy up, wlasnie przed chwila 6 panien wyladowalo w namiocie. Pierwszy tydzien jade na 18/6 (18:00 start i 12 w poludnie koniec dnia) i 330 watach. Nagimnastykowalem sie troche z wentylacja ale efekt koncowy byl zajebisty ... przy 410 watach 23/24 stopnie takze jestem bardziej niz happy (dopiero za 2 tygodnie wskocze na ponad 500 wat ale wtedy bedzie juz chlodniej dlatego pomiaru dokonywalem przy 410W). Wilgotnosc ustawilem na 55%. W ramach uscislenia wszystkie nasiona to sezony. Wentylatory zasysajace umieszczone na parapecie chodza tylko wtedy gdy swieca lampy takze w nocy robia jako pasywne. Boxy zamontowane do parapetu przy pomocy pianki dwustronnej. Caly setup wentylacji w srodku: Zasys z lamp (po lewej gdzie tyle czarnej tasmy nawalone i bialy kabel jest wentyl zasysajacy 185m3/h i chodzi tez tylko przy zalaczonych lampach): Wszystkie nasionka wykielkowaly dosc szybko oprocz Trainwreck'a i dwoch A-47 dlatego wczoraj byl pierwszy udany precrushing i tak wygladaja po 24h: Amnesia 47: Trainwreck: Jest tez jeden leniwy OG Kush, ktory dzis dopiero wynuzyl glowke: Reszta panien: Ogolnie bylo jedno rezerwowe nasionko Chunka (takze razem 3 Chunki, dwa Criticale i jeden OGK w namiocie na ta chwile). Nie wiedzialem tez czy precrushing sie uda takze na wszelki niewielki klony czekaja w pogotowiu - ma byc 9 kwiatkow i kropka Pozdrawiam 2
Adi83 Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 Kozacko to wygląda z fartem do końca pozdro
Scooby-Doo Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 Wszystko pięknie Ciekawy projekt z wypasionym światełkiem Powodzenia i Pozdrawiam
Gość Bio Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Nowe życie kolejny profesjonalista to się ceni! Wielkich plonów życzę!
Evilumsek Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Tez strasznie jestem ciekaw jak to się będzie sprawowac czyżby mój hps był zagrożony juz po pierwszej uprawie Edit : Zamocowane za pomoca pianki dwustronnej??
SmakMaroca999 Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Wrzucaj jakies fotki jestem ciekaw jak sie rozwijaja pod tymi lampami i jak tam sytuacja z temperatura i wilgotnoscia przy nich.Pozdr
Recommended Posts