Miś Opublikowano 4 Października 2015 Autor Opublikowano 4 Października 2015 Dzień 95 / 61 Flo Chyba będę robił dłuższe przerwy między upami, żeby różnica była bardziej widoczna Zaczyna się pojawiać coraz więcej brązowych pistli, na fotach tak tego nie widać. Hazowi zostało do harvestu trochę więcej,niż reszcie. 2
Dzik Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Pluszate Siatka zdaje się już być zbędna. Nie wiem czy nie poprzekładał bym tam trochę, Poza tym git . Fajnie idzie w smak :-) Super odmiany..
Miś Opublikowano 8 Października 2015 Autor Opublikowano 8 Października 2015 Dzień 99 / 65 Flo Wczoraj dostały dopalacza (Plagron Sugar Royal) 1,5ml na L. Automat i moony zbliżają się do końca, hazowi zostało trochę więcej .Zamontowałem zawieszki, zamiast kabli, dużo bardziej wygodne, i przewód wentylacyjny do filtra i wentyla. Zrobiło się znacznie ciszej. 1
Gentleman Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 sugar royala dajesz tylko do 2 tygodnia flo kolego
Miś Opublikowano 9 Października 2015 Autor Opublikowano 9 Października 2015 Stosuję się do tygodnia przed końcem flo
Gentleman Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Roztworem tym podlewać rośliny co tydzień od pierwszego tygodnia fazy wzrostu do trzeciego tygodnia fazy kwitnienia włącznie. wybacz pomyliłem się o tydzień.. to ma NPK 9-0-0 ja np nie chciałbym ładować azotu w zaawansowanym flo ale to już od growera zależy
Miś Opublikowano 9 Października 2015 Autor Opublikowano 9 Października 2015 O jaki tydzień? Rośliny na flo też potrzebują azotu
Recommended Posts