Toksyna Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Witam w kolejnym moim Growlogu Z niewypalem z automatami pora na pelnosezonowki W składzie mix nasion od Oriona. Na początku były 22 sztuki z czego zostało 15 roślinek. Oto lista odmian każdej było po 2 sztuki Cindy Top Citrus Haze Outdoor Durban Piosson Easy Sativa x Ed Purt Grapefruit Big Skunk - Smak Maroka Hollands Hope Kali Mist OG Kush Outoor Sativa Mass Shaman Nasiona sa pomieszane bo za dużo zabawy bym miał przy wysianiu Panie maja 35 dni dolki z ziemia spod pokrzyw z Azofoska i Dolomitem. Stosuje srodki przeciw ślimaka i dzikiej zwierzyne. Jedna z pan okazala się automatem i niektóre już się okreslily A tak to się prezentuje na zdjęciach:
Sasquatch Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ile mają dni? Też mam HollandsHope sezonówkę od Oriona. Szkoda, że nie wiesz która to, bo byśmy mieli porównanie. Powodzenia
Toksyna Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2015 35 dzień wszystko jest napisane
dzejson p Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zdrowe i zielone tez chyba nawet mam durbana i shamana pzdroooooo
SmakMaroca999 Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 ladne i tak dalej a bedzie syta jesien
Toksyna Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Opublikowano 3 Lipca 2015 Witam wszystkich Dzien 38 Panie w pelnym sloncu kozystaja i się pięknie rozrastają Wszystkie bardzo mocno podlałem i oslonilem korzenie przed palącym sloncem coraz więcej sztuk się okreslilo i widać ze szybko zaczna kwitnac. Sesja robiona przy bance 10l Pierwsza z nich to automat. Pozdrawiam i zapraszam do komentowania
Toksyna Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Opublikowano 9 Lipca 2015 Witam mam maly problem z roślinkami jak ktoś wie co im dolega proszę o diagnoze Rosliny sa podlewane nawozem Hesi ostatnio sama woda. I od jakiego stworzenia sa te dziurki?? UP'a zrobie wieczorem
Recommended Posts