zasobnik Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Opublikowano 30 Maja 2015 podlewam w około. Ale się rozlewa troszkę... Woda odstana kranówa PH 6-6,5 Tak jak pisałem, przed podcięciem wszystko było ok
zasobnik Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2015 Od mojego Chu***go Fim-a minęło prawie 2 tygodnie i teraz wygląda to tak. Od 5 czerwca leci na 12/12. Wydaje mi się że nie ma takiej tragedii po tym podcinaniu.... sami oceńcie 1
Dzik Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 tragedia była ale widzę że po uwzględnieniu porad i przesadzeniu wszystko gra i trąbi nie wiem dlaczego uważasz że FIM był kiepski, boczne wyskoczyły bardzo ładnie, główny pęd spowolniło i teraz zagęszcza już jak dla mnie bardzo ładnie i sprawnie poradziłeś sobie
zasobnik Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2015 ja to jestem w szoku co się dzieje. Jakiś monster rośnie Jak by się bliżej przyjrzeć to ma 6 głównych topów * dni od przełączenia na flo, narazie włosów nie ma
Macky Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Idzie dobrze, może przerobimy ten temat na growlog ?
zasobnik Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2015 Miał być ale nie poszło... zakoncze co mam zaczęte (jeden in i 4 out), na jesien polece z indorem juz mam nadzieję, że na luzaka... wtedy będzie GL
zasobnik Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2015 Pure AK idzie nieźle. Ma już 35 dni. Od przełączenia na flo mięło 10 dni. Kolor ma pięky zieloniutki. Na zdjęciach odbija się światło HPS-a i dlatego tak żółto. Od jutra chyba zacznę liczyć flo
Scooby-Doo Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 No i git. Tylko po co masz ten temat w szpitalu ? Nie lepiej przenieść go do GJ In ? Będę lookał bo jak wiesz też mam Pure AK. Nawet podobnie czasowo wychodzą A jak u Ciebie z wysokością rośliny ?
zasobnik Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2015 A jak u Ciebie z wysokością rośliny ? Sama roślina od ziemi do szczytu ma 32 cm. Do samej góry szafy, odliczając lampę zostało jeszcze jakieś 65cm. Chyba się zmieści? Growloga nie zakładałem, bo jak zakładałem to zawsze coś się pieprzyło Najpierw doprowadzę coś do końca sam dla siebie, wtedy dopiero mogę zakładać growlogi. A temat jak najbardziej można przenieść do wolnej galerii. Mam nadzieje, że pani nie będzie potrzebować już szpitala 1
Recommended Posts