Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Przenoś do GJ In i więcej optymizmu :)

Jak założysz GJ to ludziska napewno Ci pomogą co i jak. I gdy tylko nie będziesz nadgorliwy i będziesz gotowy przyjmować rady i uwagi (choć nie zawsze trafne) i co najważniejsze wyciągać z nich wnioski...

to WSZYSTKO BĘDZIE  :malina:

;)

Opublikowano

Hehe. Już minęła mi nadgorliwość. Zaglądam tylko raz na dzien albo dwa po włączeniu światła. Błędów popełniłem tak wiele przy wczesniejszych growach że znam już chyba każdą przypadłość... ale dobrych rad nigdy za dużo

• Upvote 1
Opublikowano

No to skoro dobrych rad nigdy za dużo....to dawaj ten temat do GJ In  B)

Jakie tam światełko masz ? .....sam widzisz i znowu to samo...rób GJ , dokładne info i nie będę się musiał pytać co chwilę  :laugh:

Opublikowano

hehe :) Uparł się. Temat już w wolnej galerii. :P

Światełko to hps 150W. Nie wiem jaką wilgotność trzymać na początku kwitnienia... Czy nadal 60% Czy od razu dać 30-40%. 

W piątek wyjeżdżam na tydzień i moja Pani zostaje sama. Namówiłem staruszka żeby mi ją z raz podlał i się zgodził :) Ale nawilżacza napełniać już nie będzie. Lampę podniosę od razu troszkę wyżej, mam nadzieję że w tym stadium już jej nie wyciągnie

Opublikowano

U mnie termometr/higrometr został. Temperatura trochę za wysoka bo dochodzi do 30 stopni. Myślałem wstawić jakąś butelke (cukier,drożdże,woda) i niech się co2 wytwarza ;) Co myślicie o takim patencie?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+